dzuby Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 No wlasnie jak? plyta to ecs k7vza rev 3.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Są dwa sposoby: 1. Szczelnie zawijasz płyte, foliową torbą najlepiej antystatyczna wkładasz na godzine do zmrarzarki następnie wyciągasz i bez problemu orywasz radiator. 2. Chwytasz za radiator i odrywasz go wykręcając go (tak jak śrubke). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 mozesz sprobowac go podwazyc jakims cienkim narzedziem np skalpelem podobno dobry jest tez sposob z drutem tzn bierzesz drut, wszadzesz go miedzy radiator i chipset i przesuwasz nim jak piłką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja odrywalem krecac pierwsze delikatnie w prawo i w lewo a pozniej mocniej i ukrecal sie bez zadnego prblemu, nie ciagnij w gore bo mozesz uszkodzic luty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 No wlasnie jak? plyta to ecs k7vza rev 3.0 Odleci jak go podwazysz delikutasnie z jednej i z drugiej strony jakims plasciutkim srubokrecikiem (of course punkt oparcia na jakiejs karcie typu kredytowa - bron Boze na laminacie MOBO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 dluto i mlotek - jak w wykopaliskach - dziala na 100% ale mozna uszkodzic sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Tu masz kilka rad od Berkuta http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8043 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 kto mnie przekona do metody zamrażalnikowej?Boje sie wsadzić karty do lodówki bo jeszcze coś walnie...jakiś opotnik czy ki ciul...podobno coś[nie wiem czy GPU czy co???] tytrzymuje tem tylko do 2*C..... chyba,że to tylko cherezje... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 kto mnie przekona do metody zamrażalnikowej?Boje sie wsadzić karty do lodówki bo jeszcze coś walnie...jakiś opotnik czy ki ciul...podobno coś[nie wiem czy GPU czy co???] tytrzymuje tem tylko do 2*C..... chyba,że to tylko cherezje... ;/kto mnie przekona do metody zamrażalnikowej?Boje sie wsadzić karty do lodówki bo jeszcze coś walnie...jakiś opotnik czy ki ciul...podobno coś[nie wiem czy GPU czy co???] tytrzymuje tem tylko do 2*C..... chyba,że to tylko cherezje... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 krec nim naprzemiennie w prawo w lewo az tasnia dwustronna sie ukreci i pusci klej , klej z chipsetu usuwaj zmywaczem do paznokci swietnie schodzi UWAGA zdala ze sruboktetem , w zadnym przypadku nie ciagnij i nie podwazaj!!!! chyba ze masz kase na nowa mobo :D --pozdrawiam wszystkich-- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 One sa badziewna tasiemka przyklejone - pokrec tak jak pisze kolega i juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 poszukaj w FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...