Nessay Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam jak wiemy O&O Defrag ma rozne tryby skanowania. mam 4 partycje C: Systemowa (tutaj zainstalowany jest tylko system) D: Tutaj mam Program Files - i instaluje wszystko! E: swoje smieci (drobne pliki) F: swoje smieci 2 (drobne pliki) jakie defragmentacje polecacie do tych partycji? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Wszystko na SPACE. Systemową na Complete/Access Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 mam jeszcze prośbe jak by Ci się chciało odpowiedzieć dla czego tak, i porównać to z innymi opcjami - wiem jest to opisane w helpie, ale nie do końca kumam.... (nie pytam z lenistwa!) z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Własciwie to i tak nie widze między nimi róznicy, a na zwykłych partycjach nie widze sensu uzycia tych COMPLETE/*** bo zwykle cały czas się na nich cos zmienia. Zobacze jescze czy będzie jakaś róznica jak dam na systemowej COMPLETE/Name tak jak napisali w pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 odpusc sobie O&O polecam perfect disc http://www.raxco.com/products/perfectdisk2...rmance_Test.pdf ( o ile mozna temu testowi wierzyc ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 ja uzywam na wszystkich partycjach complete/Name... nie wiem czy cos to daje na smieciach typu gry, ale na systemowej napewno daje rezultaty, szczegolnie latwo zauwazyc na lapie gdzie hdd jest wolniejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Complete/Name na partycji systemowej, /Name na partycji z grami, na partycji na ktorej mam inne rzeczy /Space. A Co do testu to uzyto tutaj najmniej efektywnego defragmentowania ( w programie O&O ) "Stealth" dlaczego nie uzyli Complete/Name ? :blink: wiec nic dziwnego za sa takie wyniki testow. Do tego jeszcze porownanie dokonane przez firme produkujaca PerfectDisc, dla mnie stronniczy test. Edytowane 24 Września 2005 przez czullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...