perkens Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Witam wszystkich :) Dawno tu nie pisałem ale mam pytanko: MP3 zwykle mają 2 nazwy, wewnętrzną i zewnętrzną. Zewnętrzną możemy zmieniać ale wewnątrzną nie wiem jak. Dokładniej tłumaczy to ten screen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Klikasz na piosenke prawym myszy, wybierasz opcje View file info i juz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) ID3 TAG --> ID3v1 Tag i ID3v2 Tag. Wersja druga bardziej rozbudowana, wiecej informacji... EDIT: Temat do zamkniecia... Edytowane 24 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...