bartuncio Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Mial byc wypasiony Acer, a bedzie pewnie slabiutki Asus... I teraz mam pare pytan: 1.Czy do Asusow da sie bez problemu dolozyc RAM-u?Czy jakies kosci wynalazki? 2.Wiem ze to nie demon, ale czy grafika Intel Extreme Graphics 2 DVMT do 64MB nadaje sie do czegos (da sie w cos pograc)? 3.Jak jest z ewentualna wymiana procka? Ciekawe jak wogole oceniacie moj wybor? Pozdrawiam i czekam na porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mam w amilo intel extreme graphics 2 64M pozatym 512 ram i centrino 1.8 GHz... gta san andreas, nfs:u2 dziala ale na minimum.. ramu napewno da sie dolozyc bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertomc Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Witam sam mam asusa a3531lu z fabrycznie zamontowanymi 512mb, (ktore sa w moim laptopie taktowane 333mhz) i celeronem M 1,4 i ta wlasnie grafika i gram w nastepujace gry: nba 2003 - 1024x768x16 i na powylaczanych detalach, w Rise of Nation chodzi plynnie, Warcraft3 ok, Heros 3 tez ok, Railroad tycoon2, probowalem odpalis gta san andreas ale niestety klapa, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mam w amilo intel extreme graphics 2 64M pozatym 512 ram i centrino 1.8 GHz... gta san andreas, nfs:u2 dziala ale na minimum.. ramu napewno da sie dolozyc bez problemu :) 1665728[/snapback] No to nie jest za fajnie... Mialem nadzieje ze da sie zagrac w Cod, czy NFSU2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita_Bennet Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 co do ramu. moj asusik mial 2 x 256. mimo ze mial miec 1x512. sprawdzaj w momencie zakupu - sprzedawca raczej odkręci dwie srubki - ewentualnie jakis program testujący ci powie czy jest wolny bank. pzdrwm Nikita_Bennet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 na Extreme Graphic 2 w notku z podpisu gram w Dungeon Siege 2 w 1024x768 medium detale i Warcraft 3 1024x768 full detale bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...