satoshie Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a może TPSA zainwestuje z czasem w przebudowe sieci i przystosuje ją do ADSL2....można gdybać i gdybać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logray Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Najszybszy ADSL to 12Mb/s wiec nie wiem czy przescignie ale napewno dogoni. Zawze mi się wydawało, że najszybszy ADSL to 8/1, a 12 i więcej to ADSL2. Mógłbyś podać jakiegoś linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Najszybszy ADSL to 8mbit/800kbps. Adsl2 to juz 24mbit max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mnie to dziwi tylko jedno, jak dużo dysproporcja jest pomiędzy cenami. Przykład: Neo 128 = 60-70 zł Neo 6mbit = 200-240 zł Ja osobiście czekam na 1 mbit za 60 zł, więcej mi nie potrzeba... może kiedyś się doczekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misda Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mnie to dziwi tylko jedno, jak dużo dysproporcja jest pomiędzy cenami. Przykład: Neo 128 = 60-70 zł Neo 6mbit = 200-240 zł Ja osobiście czekam na 1 mbit za 60 zł, więcej mi nie potrzeba... może kiedyś się doczekam ;] 1730629[/snapback] Mysle ze to jest juz dzis mozliwe w niektorych czesciach kraju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Co do cen neostrady to po prostu TP nie obnizy Ci oplat za internet, no chyba ze podpiszesz umowe do konca zycia ;) Zauwaz ze oplata abonamentowa sie nie zmienia a daja ci np wiecej rozmow, szybsza predkosc. Oni na tym nie traca a przychod maja ten sam albo i wiekszy ;) Wiec na obnizke cen nie ma co liczyc bo koszt poniesiony przez tp by dac uzytkownikowi neo 128 czy 6144 jest identyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 W tym właśnie problem :( Żeby tak podwyższyli te 128 do 512 to jeszcze można przeżyć, gorzej z limitem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Od razu tego nie zrobia, bo to byloby dla nich kompletnie nieoplacalne. Nie walna od razu maksymalnej mozliwej predkosci, skoro moga ja zwiekszac stopniowo, tym samym lapiac wiecej chetnych na promocje/przedluzenie umowy, spokojnie podpatrujac konkurencje (majac caly czas asas w rekawie) itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Eh, do 2010 może będzie coś korzystnego.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...