Ouara Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Moj znajomy ma problem z grą Madagaskar (pl) - w dżungli na samym początku z pająkami pojawia się komunikat ze vpu zrestartował akcelerator graficzny. Odpowiadam na pytania: 1) gra oryginalna (ofkorz) - u mnie działa - pożyczyłem do testów 2) nie jest to grafa - wymieniliśmy na mojego r9800pro i bylo to samo 3) nie jest to zasilacz - wymieniliśmy na modecoma 350W i bylo to samo 4) nie jest to procek - zamienilismy z moim 5) nie są to pamięci - wymieniliśmy z moimi 6) nie jest to dziura w systemie - zainstalowaliśmy system na nowym dysku i nadal to samo 7) nie jest to mobo - wlozylismy caly jego hardware do mnie i nic 8) wszytskie powyzsze możliwości przerabialiśmy - typu jego mobo i pamieci - moja grafa i zasilacz, odwortnie i wszystko inne. EDIT Stery do grafy - były omegi, było kilka różnych catalystów, stery do mobo - byly z plytki, byly najnowsze - tak mi sie przypomniało /EDIT EDIT2 sprżet nie jest podkręcany :> /edit :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Jakieś pomysły? Edytowane 24 Września 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A uinstal gry robiłeś? Format dysku? Jak nie to zrób! Nie wiem czy zadziała bo nie jestem mega specem od tego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A uinstal gry robiłeś? - tak Format dysku? - tak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 to może obudowa? ;-) A tak na serio, to bardzo dziwny przypadek. Obstawiam sterowniki. Nie wiem do czego, ale ja bym spróbował zmienić ster do czego tylko się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Tak dla pewności tylko zapytam... fast writes wyłączone ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (...)fast writes wyłączone ?? 1666016[/snapback] Ofkorz :> A jednak stery poszło na catalystach 5.1 Ati cos daje ciała przytych nowych catalystach.... dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a ja mam pytanie czy ktoś przeszedł tą grę ?? niby gra dla dzieci a ja mam 51 % i stojew mijescu. tzn w miejscu gdzie musze zebrać owoce dla lemurów nie mogę skoczyć po ananasy ;) jak ktoś mi może pomóc to dzięki pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jeżeli znasz angielski to wejdź na www.gamefaqs.com. Tam jest opis przejścia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) :lol: znam ale niestety... grałem tak jak jest tam opisane i nadal nie mogę skoczyć, chyba że wyszedłęm juz z wprawy z ręcznościówek ;) ech.. ps thx za stronke no ale udało się Edytowane 16 Stycznia 2006 przez dzwonek81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Czy Wam ta gra tez chodzi tylko w 60Hz? Nie jestem w stanie wymusic zeby chodzila w jakiejkolwiek wyzszej, a taka gra to nie na moje oczy niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Czy Wam ta gra tez chodzi tylko w 60Hz? Nie jestem w stanie wymusic zeby chodzila w jakiejkolwiek wyzszej, a taka gra to nie na moje oczy niestety...w opcjach ustawien monitora jest mozliwosc wymuszenia konkretnego odswiezania dla kazdej aplikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 w opcjach ustawien monitora jest mozliwosc wymuszenia konkretnego odswiezania dla kazdej aplikacjiWiem o tym doskonale.. wlasnie o to chodzi ze mam w MultiRes ustawione 100Hz i zaznaczone lock refresh rate, a ta gra jako jedyna leci nadal w 60Hz.. az sie caly obraz "czesie" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 a DDC wylaczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Czyli? Jest troche pozno i w dodatku po 4 zuberkach sprawnosc mojego umyslu nie jest na takim poziomie jak powinna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 czyli to: http://img16.imageshack.us/img16/552/q5du.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ogromne dzieki! Dziala teraz perfect. Pomimo swojego wieku, lubie czasem pograc takie "lekkie" gierki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...