slavok Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ile kasy dostaje członek okręgowej komisji wyborczej przy wyborach parlamentarnych i przy prezydenckich ?? googlowałem ale nic nie znalazłem na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Hmm jak dobrze pamietam to przy ostatnich wyborach jak byłem w komisji dostałem 150 zł , i na dodatek byłem przewodniczącym odpowiedzialnym za całość wiec nie wiele jak za cały dzien stresu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Coś powyżej stówy (~~130) ale dokładnie nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 kumpel się chwalił, że 200zł. (Gdańsk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ile kasy dostaje członek okręgowej komisji wyborczej przy wyborach parlamentarnych i przy prezydenckich ?? googlowałem ale nic nie znalazłem na ten temat. 1666093[/snapback] Witam Nie wiem ile dostaje członek okręgowej komisji wyborczej, czy sam przewodniczący. Jestem operatorem informatycznej obsługi obwodowej komisji wyborczej w jednej z komisji w swoim mieście. Jutro „zacznę pracę” tuż przed zamknięciem lokalu wyborczego tzn. 19:30 moim zadaniem jest wklepanie protokołu komisji do programu wyborczego i przesłanie go netem do Państwowej Komisji Wyborczej - dostanę za to 110 zł. Więc członkowie komisji, którzy „pracują” już od godziny 6:00 dostaną na pewno wielokrotność tej sumy, zaś przewodniczący troszkę więcej od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Wiec tak czlonek -135 zl przewodniczacy - 160 przynajmniej u mnie Edytowane 24 Września 2005 przez Stabak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...