Pulsar Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Potrzebuje płytę główną do serwera z nowym Opteronem na Socket 939. Co możecie mi polecić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 nie prosciej blyte byle to co potrzebujesz + grafe na pci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A jaka płyta nadaje się do serwera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 hmm.....bo ja wiem....a co z funduszami ?? Jaką kwotę mógłbyśwydać na płyte pod serwer. Tu nie ma tak byleby najtańsza. Zazwyczaj im lepsza cena tym lepsza wydajność... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 pod socket 939 to MSI RS482M2-IL ATI RS480 Soc.939 (PCX/DZW/VGA/GLAN/SATA/RAID)mATX.... albo teraz wychodzą super płytki na nVidii C51 (GeForce 6100, 6150) ale na razie widziałem tylko wersje pod s754. Tylko procek musi być pod plyty jednoprocesorowe i na 939 a nie 940 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Narazie na początek kupiłem: MSI K8N NEO2 PLATINUM za jedyne 300 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Narazie na początek kupiłem: MSI K8N NEO2 PLATINUM za jedyne 300 zł 1667167[/snapback] to zly wybor na serwer - potrzebujesz plyty stabilnej jak skala ,a nie czegos co ciezko okielznac do prawidlowego dzialania co do zintegrowanej grafy to bym sie nie wczowal ,bo Virge po 5pln mozna na allegro kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ta płyta podobno działa rewelacyjnie z linuxem. Jak nie będzie działać stabilnie to ją wymienie na coś innego. Nie miałem jeszcze nigdy płyty MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 to zly wybor na serwer - potrzebujesz plyty stabilnej jak skala ,a nie czegos co ciezko okielznac do prawidlowego dzialania co do zintegrowanej grafy to bym sie nie wczowal ,bo Virge po 5pln mozna na allegro kupic 1668256[/snapback] Mialem ta plytke pół roku i byla stabilna jak skala, nie wiem czmu napisales ze jest niestabilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Mialem ta plytke pół roku i byla stabilna jak skala, nie wiem czmu napisales ze jest niestabilna. 1674803[/snapback] kumpel ma ja pol roku :] i ciezko na niej normalnie funkcjonowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 kumpel ma ja pol roku :] i ciezko na niej normalnie funkcjonowac 1676030[/snapback] Może cos z nia robi nie tak? Zauwazylem ze część problemow wynika z nieumiejetnego posługiwania sie sprzetem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...