Skocz do zawartości
jacoles

Co Wy Na To?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano! Bez zbednego gadania uprzejmie prosze o ocene tego kompa, poniewaz mam tylko kilka dni na zakupy :D :

1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVidia nForce4 Ultra

2 AMD Athlon 64 3000+ VENICE oem

3 Arctic Cooling Freezera 64

4 Hitachi DeskStar 7K80 (HDS728080PLA380) 80 GB SATA II

5 DDR GEIL 1024 MB / 400 DUAL CL 2,5 2 x 512 MB

6 LG GSA-4163B

7 WinFast GF7800GT PCI-E 256MB 256BIT HDTV 2xDVI VIVO

8 Huntkey HK-4000AP

Nie jestem tylko pewien tych pamieci(komp z zalozenia glownie ma byc przeznaczony do grania :) ), a dodatkowo nie mam pojecia jaka obudowe zakupic zeby to wszystko pomiescic(cos za 150zl...)

Z gory WIELKIE dzieki za wszelka pomoc ! ! !

Acha, czy oplaca sie placic 100 zeta wiecej za LEADTEK GeForce 7800GT 256MB DDR3/256b TV/DVI/VI PCI-E EXtreme

Edytowane przez jacoles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bierz Gaila, bo naprawde sa przereklamowane, wywalisz tylko kase w bloto. Ja bym poszukal Hynixow D43, bo podobno sa dobre. Najlepsze jakie mialem to byly Blitzy (jakis wogole nie znany Noname) za pare groszy kupilem, ale kreca sie masakrycznie :D Zreszta wszystkim, ktorzy je kupili, ale je ciezko dostac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi