krzychu26 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Wiem, że odkupuje, ale napaliłem sie ostatnio na NDS Lite, można wyrwać za około 460zł jak się dobrze postara. Pare gierek fajnych wyszło i wyjdzie. Tylko mam pytanie. Znalazłem DSa Lite za grosze bo 340zł, ale bez paragonu, czyli teoretycznie bez gwary. Znalazłem jednak na stronie Nintendo takie cudo jak rejstracja produktu http://www.nintendoservicecentre.co.uk/ . Tylko teraz tak czy nie mając paragonu ta rejstracja upoważnia mnie do gwary? Rejstrował ktoś już tak? Wie ktoś o co chodzi? Czy jednak potrzebny jest dowód zakupu? Dobra skleciłem coś po angielsku i wysłałem do nich zapytanie. Ciekawe czy zrozumieją o co mi chodzi :D Ok wszystko wiem. Jeżlei nie ma dowodu zakupu to gwara jak w Xboxie liczy sie od daty produkcji. A więc juz niedługo będzie NDS Lite w domku. Edytowane 1 Lipca 2009 przez krzychu26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 sprzęt jest praktycznie bezawaryjny wiec bierz nawet bez gwary, oczywiscie o ile sprzedawca mowi ze stan minimum bardzo dobry i rzeczywiscie taki jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 SOlid możesz mi powiedzieć gdzie moge znaleźć ta date produkcji, bo nigdziej nie ma na ten temat informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...