mikssa Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Witam ! Znalazlem ostatnio starego laptopa Optimusa z procesorem 486SX :) Niestety ma on zepsuta klawiature i teraz mam pytanie - jak podlaczyc zewnetrzna ? Mam z boku wejscie do ktorego pasuje wtyczka od klawiatury (opisane EXT.KB) ale jak podlacze to nic sie nie dzieje, uruchamianie zatrzymuje sie na komunikacie o bledzie klawiatury :-| Pewnie musze cos przestawic w BIOSIE ? Tylko jak to zrobic skoro nie moge nic wcisnac ? Tak teraz troche poszukalem i gdzies wyczytalem ze to gniazdo EXT.KB jest od myszki... Zmylilo mnie to KB :mur: Czyli nie ma mozliwosci podlaczenia klawiatury do tego starocia ? Edytowane 24 Września 2005 przez mikssa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Witam ! Znalazlem ostatnio starego laptopa Optimusa z procesorem 486SX :) Niestety ma on zepsuta klawiature i teraz mam pytanie - jak podlaczyc zewnetrzna ? Mam z boku wejscie do ktorego pasuje wtyczka od klawiatury (opisane EXT.KB) ale jak podlacze to nic sie nie dzieje, uruchamianie zatrzymuje sie na komunikacie o bledzie klawiatury :-| Pewnie musze cos przestawic w BIOSIE ? Tylko jak to zrobic skoro nie moge nic wcisnac ? Tak teraz troche poszukalem i gdzies wyczytalem ze to gniazdo EXT.KB jest od myszki... Zmylilo mnie to KB :mur: Czyli nie ma mozliwosci podlaczenia klawiatury do tego starocia ? 1666883[/snapback] Moze by byla mozliwosc jakbys go rozbebeszyl (gdzies na MoBo wejscie ps/2...) raczej nie warte zachodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ps2 na 486? Wątpliwe. Szukaj raczej takiego wiekszego, starego wejścia pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 w laptopach zawsze bylo ps2.... bylo to tylko cos dziwnego bo myszka i klawiatura byly naraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ps2 na 486? Wątpliwe. Szukaj raczej takiego wiekszego, starego wejścia pzdr 1668500[/snapback] Wejscie PS/2 czy DIN to "elektronicznie" jedno i to samo, tylko zminiaturyzowane, wiec okreslenie "PS/2" w tym wypadku bylo ogolne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...