kobus Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 wpisujcie...jakie nagrody wam sie przytrafily... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Bilet na Stinga ;] Żałuję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 no więc po kolei, najwieksza wygrana to Opera, zarejestrowałem się na stronie Opery i dostałem na maila komplecik seriali do opery ;). Wcześniej wygrałem 2 szampony i czekolade (na otwarciu supermarketu) więcej nic ciekawego nie wygrałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mazaki w 3 klasie podstawowki na loterii szkolnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 3 w totka, raz trafiłem szczęsliwy numerek, i pare razy jakieś grosze w multilotka ;] no i oczywiście tysiąc samochodów 100000000 zł tylko musiałem kupić coś ze sklepu wysyłkowego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 10 zeta w lotka, za los zaplacilem 9,96 PLN .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 2x big milka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ja wygrałam rolki + ochraniacze w programie "Ye ye ye" niegdys prowadzonego przez młodego bardzo wówczas Kubę Wojewódzkiego!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 wczoraj multi, 2x10liczb, 2,5zł kupon. wyrgałem 1zł, nadal jestem 1,5zł w plecy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 garsc drobniakow mi raz jednoreki wyplul, pare zloty na tej takiej maszynce z zetami co jest kilka schodkow i sie monety spychaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 dvd , obudowę do telefonu i napewno kilka rzeczy których nie mogę sobie przypomnieć : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Tony nudnych ksiazek w roznorakich szkolnych konkursach. Poza tym tablet w konkursie komputerowym, mnostwo roznych ksiazek na spotkaniach open-sourcowych (juz mi nawet na jednym powiedzieli, ze mnie nie obsluguja :mrgreen: ), kubek z pingwinem, jakies pomniejsze po[ciach!]lki. A i jeszcze OpenOffice-box na jesieni linuxowej 8) No i koszulke Security Days 2 (przezyla jedno pranie - grunt to wysoka jakosc nagrod ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Nigdy nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Nigdy nic. 1667032[/snapback] psia krew tak podsumowywujac swoj staz konkursowy to.. tez nigdy czegokolwiek nie wygralem.. ale przynajmniej zawsze mam przeswiadczenie o tym, ze wygram ;-) inna para butow ze prawie wcale nie startuje w konkursach itp :D Edytowane 24 Września 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) W zeszla sobote 128zl w Duzym Lotku, a 2tyg. temu 23zl w Express lotku :) Pare razy 4 juz trafilem :] Kiedys bilet z CDA do kina. edit: a Big Milkow to w te wakacje conajmniej 10 :D Edytowane 24 Września 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Sporo nagrod zgarnąłem w turniejach szachowych, ale nie wiem czy to sie liczy;] (Ostatnio organizator z touchscreenem Sharpa, ale nie uzywam go;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) kilkanascie bigmilkow standardowo :lol2: kilkadziesiat zetek lotto (raz zagralem dla zwaly :D ) a pozatym dzieki cudownemu HBO: raczna prenumerate "Film" jakies tam 2 plyty DVD z filmami, kilkadziesiat biletow do Multikina z regoly po 6 - 8 zaproszen na to samo :D sie chodzilo z znajomymi fajnie bylo ;) pelno zabawek, koszulek i takich tam smieci z zjazdow lekarzy i takich podobnych (tutaj tez dawali za free czesto) swoja droga HBO znowu zaczyna robic konqrsy... hehz, cudownie Edytowane 24 Września 2005 przez narkoman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Norton Ghost i nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Najwieksza wygrana? Slalom gigant we Wloszech - wygrana 2 tygodniowy wyjazd do Wloch na nartki :] I jeszcze wiele mniejszych rzeczy niewartych raczej wspomnienia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Coz, nie wiem czy to sie tez liczy, ale w sumie to tez wygrana, a w totka nie gram. :) Akademickie Mistrzostwa Swiata w wioslarstwie na dwojce bez sternika w 2004r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Jak byłem mały to ciągle wygrywałem klocki lego ;) Teraz juz dluuugo nic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Wygrałem fajną torbę na ramię Nokia N-Gage, a na ostatnich dożynkach w Malcu mój brat wygrał piękną kanapę o wartości 1200zł. Nagrodę zaliczam jako własną, bo stoi u mnie w pokoju. :) Oprócz tego są nagrody za wyniki w nauce itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jeszcze w podstawowce moje jajko wielkanocne wygrało dla mnie piłkę do nogi i przybornik biurowy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ja wygrywalem ksiazki za osiagniecia naukowe :P i to od cholery tych ksiazek mam,z czego chyab zadnej nei rpzeczytalem :P jedyne co trafialem to trojki w totka, poza tym nie mam szczescia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 - okolo 20-30 big milkow - kubek z logo Radiowej Trojki - w wieku 6 lat dostalem odblaskowego "smoka" ktory swiecil pod wplywem swiatla, mialem 2 sztuki, jednego opylilem za 10 zeta, 2. przczyepilem do plecaka - 10 zeta w lejsach jak byla promocja - myszke optyczna jako "1000 klient sklepu komputerowego" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja nie mam szczęścia... (może to dlatego że rzako startuje w konkursach? rzadko, ale jednak startuję :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Talon wedkarki na 200 zeta :). Zawody wedkarskie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie licząc nagród - bo to nie wygrana, tylko efekt pracy... - dużo 0.5l Coca-Col - kilka big-milków - koszulkę!!! - chusteczkę do nosa!!! - zapalniczkę - ale to nie śmieszne, bo całkiem niezła - Zippo No to w sumie tyle - a co śmieszne, bo brałem udział w wielu konkursach, grałem trochę w totka i nic - ani jednej nagrody i nawet trójki w totku nie trafiłem. A znam ludzi co w prawie każdym konkursie wygrywają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja wygralem cos raz w zyciu. Złote Linki 2005 dla swojego serwisu www. Pare lat temu z maszyny w barze wylecialo mi jakies 250 zetonow za ktore dostalem ponad 500zlotych od barmanki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 1. Gra w programie TiltTV(na TV4). BTW wie ktoś dlaczego ponad 2 lata temu przestali puszczać ten program? Dość dobrze recenzowali gry. 2. Koszulka Heyah(bez rękawków). Konkurs odbywał się jeszcze przed wejściem Heyah do Polski. 3. Torba podróżna - wylosowałem w sklepie :). Mój brat wylosował słoik dżemu :>. 4. Plecak MSI - konkurs w sklepie komputerowym. 5. Razem pewnie ~50zł w Multilotku. Wysłałem go pewnie z 10 razy a wygrałem razem taką kwote :). BTW. Wysyłajcie Multi na 3 liczby. Ja tak robiłem i pwadała kasiora :). 6. Szkolne konkursy pomine... głównie wygrywałem książki... 7. Pare Big milków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...