Skocz do zawartości
kobus

Pochwal Się Co,ile I Kiedy Udalo Ci Sie Wygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Tony nudnych ksiazek w roznorakich szkolnych konkursach. Poza tym tablet w konkursie komputerowym, mnostwo roznych ksiazek na spotkaniach open-sourcowych (juz mi nawet na jednym powiedzieli, ze mnie nie obsluguja :mrgreen: ), kubek z pingwinem, jakies pomniejsze po[ciach!]lki. A i jeszcze OpenOffice-box na jesieni linuxowej 8) No i koszulke Security Days 2 (przezyla jedno pranie - grunt to wysoka jakosc nagrod ;]).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nic.

1667032[/snapback]

psia krew tak podsumowywujac swoj staz konkursowy to.. tez nigdy czegokolwiek nie wygralem.. ale przynajmniej zawsze mam przeswiadczenie o tym, ze wygram ;-) inna para butow ze prawie wcale nie startuje w konkursach itp :D

Edytowane przez QuicksilveR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszla sobote 128zl w Duzym Lotku, a 2tyg. temu 23zl w Express lotku :)

Pare razy 4 juz trafilem :]

Kiedys bilet z CDA do kina.

edit:

a Big Milkow to w te wakacje conajmniej 10 :D

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilkanascie bigmilkow standardowo :lol2: kilkadziesiat zetek lotto (raz zagralem dla zwaly :D )

a pozatym dzieki cudownemu HBO: raczna prenumerate "Film" jakies tam 2 plyty DVD z filmami, kilkadziesiat biletow do Multikina z regoly po 6 - 8 zaproszen na to samo :D sie chodzilo z znajomymi fajnie bylo ;) pelno zabawek, koszulek i takich tam smieci z zjazdow lekarzy i takich podobnych (tutaj tez dawali za free czesto)

swoja droga HBO znowu zaczyna robic konqrsy... hehz, cudownie

Edytowane przez narkoman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- okolo 20-30 big milkow

- kubek z logo Radiowej Trojki

- w wieku 6 lat dostalem odblaskowego "smoka" ktory swiecil pod wplywem swiatla, mialem 2 sztuki, jednego opylilem za 10 zeta, 2. przczyepilem do plecaka

- 10 zeta w lejsach jak byla promocja

- myszke optyczna jako "1000 klient sklepu komputerowego" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie licząc nagród - bo to nie wygrana, tylko efekt pracy...

- dużo 0.5l Coca-Col

- kilka big-milków

- koszulkę!!!

- chusteczkę do nosa!!!

- zapalniczkę - ale to nie śmieszne, bo całkiem niezła - Zippo

No to w sumie tyle - a co śmieszne, bo brałem udział w wielu konkursach, grałem trochę w totka i nic - ani jednej nagrody i nawet trójki w totku nie trafiłem. A znam ludzi co w prawie każdym konkursie wygrywają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Gra w programie TiltTV(na TV4). BTW wie ktoś dlaczego ponad 2 lata temu przestali puszczać ten program? Dość dobrze recenzowali gry.

2. Koszulka Heyah(bez rękawków). Konkurs odbywał się jeszcze przed wejściem Heyah do Polski.

3. Torba podróżna - wylosowałem w sklepie :). Mój brat wylosował słoik dżemu :>.

4. Plecak MSI - konkurs w sklepie komputerowym.

5. Razem pewnie ~50zł w Multilotku. Wysłałem go pewnie z 10 razy a wygrałem razem taką kwote :). BTW. Wysyłajcie Multi na 3 liczby. Ja tak robiłem i pwadała kasiora :).

6. Szkolne konkursy pomine... głównie wygrywałem książki...

7. Pare Big milków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi