RogerWhite Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 kupony z Lejsow paprykowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 raz miałem 4 w lotku , chyba z 60 zeta wtedy wygrałem :) , szkoda że 6 nie trafiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A ja puszke pepsi wygrałem, wrzuciłem 2.50, wybrałem pepsi, chwile pomieliło i wyskoczyła pepsi, jupi ;] :lol::lol::lol: ;] a tak serio to pare rzeczy wygrałem mając z 7 lat ;] 3 w lotka ;] no troche tego było, jak sobie przypomne to dopisze ;] a i czapke i okularki z nfs ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 To ja tak DVD z promocji lecha ;] , 5 ipodów mini , 1 mac mini , okolo 200 0.5 coli ( seryjnie ;] ) f pyte milkow , troche leysow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 raz w życiu wygrałem czapeczke star foods ( czy jak tam się to pisze) Było to jakieś 10 lat temu i od tej pory szczęście mi nie dopisywało ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja wygralem kiedys zlotowke w takiej loterii zdrapywanej, za te zlotwke kupilem kolejny los i nic nie wygralem lol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A ja parę lat temu miałem 5 w dużym lotku B) Wyjąłem chyba 5000 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja wygrałem MSI NX 6600 :) Miałem 3 miejsce w Mistrzostwach Polski Need For Speed Undeground 2 Było tez pare innych fajnych rzeczy ale karta rox ;] Tak to swego czasu w bydgoszczy z nudów grałem w zdrapki i w 1 przypadku na 3 wygrywałem 2 zł a czasami nawet 5 zł :) No a ogólnie nie biore udziału w zawodach i konkursach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a ja kiedys w lotka wygralem 6000zl :) szkoda ze to bylo >15lat temu i za ta kase kupilem sobie pare lizakow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 patelnię teflonową na spotkaniu rocznym w firmie xxxxxxxxxx było , to losowanie kuponow wejsciowych do dzis smaże schabowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 latarke na rajdzie nocnym ;) Athlona 1000Mhz na 100 numer Chipa AG8 na Acon5 i pewnie jakas 3 w lotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) jakis czas temu w sts ok350zl a tydzien pozniej ok 300zl +mniejsze wygrane +stracona kasa :D Edytowane 25 Września 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 3 lata temu w STS-ie... Postawilem 2 zl, obstawilem 10 spotkan, zgarnalem 150 zl... Wiecej nic, a szkoda ;] Wygrac jest fajnie, a jeszcze fajniej zarobic wlasna praca ;];] Pozdrawiam! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 no drodzy koledzy! jutro chyba 13mln w totku :P wiec zamierzam wygrac :D kurcze nawet 100zl by sie przydalo :( co ja gadam 50zl...10 powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 No ja wygrałem spodenki, sznuorwki, wosk, portfel i 50 zł Na skate jam, za zajecie 2-giego miejsca na rolkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Słynne Big Milki, chipsy, pare zeta w totka... A pozatym nic więcej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 5 płyt DVD+R Plextor - wygralem w tym miesiacu, a formularz konkursowy wypelnilem w ostatnim dniu konkursu ps musze czesciej brac udzial w konkursach, bo mam szczescie do wygrywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Hm.. kiedys oj z 10 lat temu w czipsach (nia pamietam ich nazwy - chodzilo o trzy "marki" ) mozna bylo trafic i to dosyc czesto jakis banknot (pamietam ze zwiniety w niebieskim opakowaniu). Kilka razy udalo mi sie trafic, najczesciej 10 zlotych ale tez i 20 sie trafialy :mrgreen: Inna sprawa ze kupowalem te czipsy na potege i do dzisiaj moj brzuszek nie odzyskal dawnego ksztaltu. Acha mam jeszcze dwa misie Coca-Coli :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 moze wygram misia za hasło do reklamy podpasek :D własnie wymysliłem heheh tylko miałem problem z ankieta 'jakie podpaski stosuje' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Hm.. kiedys oj z 10 lat temu w czipsach (nia pamietam ich nazwy - chodzilo o trzy "marki" ) mozna bylo trafic i to dosyc czesto jakis banknot (pamietam ze zwiniety w niebieskim opakowaniu). Kilka razy udalo mi sie trafic, najczesciej 10 zlotych ale tez i 20 sie trafialy :mrgreen: Inna sprawa ze kupowalem te czipsy na potege i do dzisiaj moj brzuszek nie odzyskal dawnego ksztaltu. Acha mam jeszcze dwa misie Coca-Coli :mrgreen: 1674258[/snapback] Ja tego misia dostałem za 15 nakrętek :D Coli pije ile wlezie to warto zbierać te nakrętki :) ale do szklanki jakoś nigdy się nie przymierzyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ja sie prawie co dziennie witam z jednorękim, wczoraj dał 60zł, dzis pewnei zabierze wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Właśnie wygrałem roczny kurs językowy w promocji na uczelni, mam jeszcze szanse na laptopa w tym samym konkursie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 w 98 roku wygrałem koszulke france z takim ptakiem od danone w kefirze ale nikomu niechciało sie odebrac nagrody..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ok 10 lat temu gdy byłem w 1 klasie podstawówki wygrałem w promocji Star Foods: 2 koszulki, latarkę, piłkę, futerał na hajs, potem Big milki, laysy, drobna kasa w chipsach. 2 lata temu wygrałem 1000 zł w loterii, ale los zawinął mi były kumpel, cwaniak mnie wrobił (nie wiedziałem, że ten kupon jest wygrany) i od tamtej pory dla mnie on już nie istnieje... No i trafiliśmy 4 w totka ok. 100 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Kiedys wygralem klocki lego - maly zestaw z piratami, bylem wtedy bodaj w 4 klasie podstawowki. To byl konkurs na dzien dziecka fundowany przez firme Lego. Mam ten zestaw do dzis (chcociaz w czesciach ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A ja jak byłem mały ( 1-3 kl podstawówki ) myślałem ze kazdy kupon wysłany z "tom&jerry' wygrywa, wiec postanowiłem sobie wygrać klocki lego. No i wygrałem :P takie fajne :D Mama mi wysłała ten kupon dla świetego spokoju no i sie trafiło i wygralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ja wygrałem książkę B.Pawlikowskiej w Radiu Zet (nawet miałem swoje 30 sekund na antenie :D) i 100zł na otwarciu Centrum Kwiatkowskiego w Gdyni (przydło się na nowy HDD w Komputroniku w tymże CK :D ;)). W totka nie miałem za wiele szczęścia, jak już mi się trafiły dwie czwórki i trójka na jednym kuponie to dostałem mniej kasy niż moja starsza za jedną czwórkę parę miechów wcześniej (chyba z 10 lat miałem wtedy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) w te wakacje z 15 big milków,z 3 lata temu 3 cole,trzy razy miałem 3 w lotto,jak było te 20mln do wygrania w lotto to muj starszy miał 4 lol szkoda że nie 6 miał bym kompa z 100.000$ :D,kupon na 5 zeta do szkolnego sklepiku za ta wielką sumę kupiłem marsa i 0,5L cole lol :-P a poza tym to nic :D Edytowane 29 Września 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 BTW wie ktoś, co się dzieje ze stroną http://konkursy.w.sieci.ws/ ? Była tam masa konkursów, może strona zmieniła adres? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 może tu: http://www.e-konkursy.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...