maclat Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 jakies 3 lata temu w konkursie organizowanym przez HP i Komputer SWIAT za pomysl na zdjecie wygralem (z ojcem) aparat HP 612 i drukarke Photosmart 1115 :) wtedy wartosc chyba 1700+900. Drukarka wytrzymuje probe czasu (moim zdaniem bardzo przyzwoicie) ale aparat nie :-P (2mpix,2x zoom opt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zalmana ZM80D-HP na tweak'u ;) klocki LEGO :D jakiegos T-shirta wczoraj liczylem na wycieczke do Tunezji, ale sie przeliczylem (a prawdopodobienstwo bylo dosc duze, bo tylko ok 500 kuponow bylo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 50 groszy w chipsach w zeszły poniedziałek. Nawet nie wiedziałem że coś jest do wygrania. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 slavOK, wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ksiazke w lokalnym radiu juz nie pamietam tytulu i autora, plecak ,,CHIP-a" z wycinania 2 kolejnych kuponow z miesiecznika, odkurzacz LG wartosci ok 200zl za wyslanie krzyzowki od niechcenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 wygrać moze i nic poza jakimis czipsami bądź bigmilkami jednak dzis znalazłem pełną paczke Malboro czerwonych a bylem bez grosza przy duszy :) MMmmniam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 W prowincjonalnych zawodach siłaczy - taki strongman dla leszczy, wygrałem koszulkę reeboka (chyba podróbka) i jakąś odżywkę (0,5kg), którą ostatecznie zjadł pies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Wygrałem w konkursie na OC procka na tegorocznym Tweaku :wink: . Zdobyłem P4 630 (3ghz, 2mb cache, 64bit), BQT 520W P5 blackline i bude aerocoola, popularna turbinka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Kiedys wygralem zegarek na odpuscie :lol: Edytowane 3 Października 2005 przez Tomwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 pudełko zapałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 kiedys na jednorekich bandytach wygralem 50$, niedawno przegralem 100$... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 na meczu Odry Wodzisław :] mój bilet, a więc ja wygrał: - torba tyksie :> - tshirt tyskie :> - kufel tyskie :> - otwieracz tyskie :> i to chyba tyle :] sycę [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Bym zapomniał ... jeszcze zegareg słocza na netmania.wp.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) może tu: http://www.e-konkursy.com/" Juz nie dziala. Ktos wie, co sie stalo? :( Edytowane 19 Października 2005 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 może tu: 1708293[/snapback] This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. Czy to nie jest dla ciebie wyjaśnieniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ostatnio wyciaglem 10 zeta z 7-days'a :P Pozniej wszyscy latali i wykupili caly zapas w sklepiku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorki666 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja kiedyś wygrałem 25 zł w STSie stawiając na 4 ligę finlandzką w piłce nożnej kobiet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Na "automatach" jednorazowa wygrana 700zl, ogolna wygrana kilka tysiakow....ale za to utopione...jeszcze wiecej :mur: napewno sporo na minusie jestem. ale juz od 3 lat nie gram :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Jest! Ale tak samo było z wcześniejszym adresem strony, i odrodziła się pod nowym adresem, dlatego pytam, może tak się stało i teraz! :huh: Edytowane 20 Października 2005 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Jest :!: Ale tak samo było z wcześniejszym adresem strony, i odrodziła się pod nowym adresem, dlatego pytam, może tak się stało i teraz! 1709430[/snapback] yyyy o so chodzi <_< :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Odpowiadam na posta z wcześniejszej strony! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1708383 Nie uzylem quote. test Edytowane 15 Listopada 2005 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Zwyciezylem 2 lata temu w turnieju w Delte Force i zgarnalem nagrody, ktore potem sprzedalem za 1600zl :) Nigdy nie wygralem nic w konkursach, w ktorych liczy sie szczescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Jest! Ale tak samo było z wcześniejszym adresem strony, i odrodziła się pod nowym adresem, dlatego pytam, może tak się stało i teraz! :huh: 1709430[/snapback] Ok, sorry. W takim razie nie znam odpowiedzi na twoje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 3 turnieje w warcrafta3, 2 konkursy kafjekowe w Cs (którego nei pamiętam... stare czasy khyy khy) no i turniej w tenisa 2 miejsce + dostałem w jajca od tej zaciekłej rywalki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Jeszcze sam nie wierze. Dzis wygrałem we wrocławskiej ESCE Sony Ericsson W800i, talon do telepizzy i jakas składanke na cd1 :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 - 100 AUD w australijskie Lotto (4kę miałem) - 120 dawnych austriackich szylingów na maszynach do grania - pendrive Freecoma, plecak Intela, papier foto Epsona na szkoleniu firmowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Kilka (lub może już kilkanaście) lat temu na poczcie były jakieś takie kupony zdrapki w cenie 10 000 PLN (ale to wygląda) lub może już (1 PLN) i wtedy wygrałem własnie tyle. Wygraną przeznaczyłem na następny kupon (apetyt rośnie w miarę jedzenia), co okazało się to złym pomysłem. Poza tym coś tam jeszcze wygrałem, ale najwyrazniej nie było to nic specjalnego, bo już nie pamiętam kiedy i co. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) W piątek byłem na DOOMie w kinie. Przed seansem weszła na salę miła pani z panem i powiedzieli ze mają konkurs i potrzebują 5 osób.Czem predzej sie z kumplem zerwalismyz foteli i juz bylismy na dole stojąc przed salą gapiących sie na nas ludzi.Pierwszy gosc dostal pytanie ile liter 'O' jest w nazwie DOOM :lol: , ja dostalem pytanie ile czesci dooma sie juz ukazało, kumpel dostal pytanie w ktorym roku powstał doom3 (pomylił sie :P ale nawet mnie sie pokielbasilo czy to byl 2004 czy 2003),4 dostal nie pamietam jakie a ostatni koles dostal pytanie jaka firma zrobila dooma.Nie wiedzial ale sala mu podpowiedziala :lol:.Nagrodami były gry Giants obywatel kabuto wersja w ładnym pudełku nieocenzurowana dla starszych graczy.Niby nic a cieszy ;P Edytowane 25 Października 2005 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...