alepajonki Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Znacie jakąś muzyką w podobie tej przecudnej z MOH:AA (i innych wojennych strzelanek)? Może są jakieś jakieś radia internetowe emitujące owy typ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamber007 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Tez sie przyłanczam do pytania :) Muzyka w Medal Of Honor PA Byla swietna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Psze bardzo http://www.soundtrack.net/soundtracks/database/?id=2410 . Google nie gryzie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A ja sie zastanawiam co to było, co leciało z tych głośniczków w RtCW i śpiewały pijane szkopy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Polecam serwis filmmusic.pl Muzyka w MoH jest srednia a czasami nawet zalosnie slaba. Mam eszystkie sciezki do pochodzace z tej gry i musze poweidziec ze w grze to sa nawet ok. ale tak do posluchania poza nia to sa kiepskie(gralem w MoH tylko po to aby sprawdzic jak sie ta muzyka sprawuje w grze, wiec co ja tam moge wiedziec :wink: ) Polecam posluchac sobie albumow z filmow: The Last Samurai-Hansa Zimmera Born of 4th July-Johna Williamsa Star Wars RoTS-Johna Williamsa 13th Warrior-Jerrego Goldsmitha Band Of Brothers-Michaela Kamena Thin Red Line-Hansa Zimmera King Arthur-Hansa Zimmer Timeline-Brian Tylera K19-Klausa Badelta(szczegolnie utwor Reactor, z chorem Kirov Orkiestry) Kingdom Of Heven-Harrego Gregsona-Williamsa G.I Gane-Trevora Jones'a Behind Enemy Line-Dana Davisa Backdraft-Hansa Zimmera Gladiator-Hansa Zimmera Czy absolutny rarytas muzyki akcji Armageddon(wszystkie wydania promo, complete etc.)-Trevora Rabina A tak naprawde swietnych i dynamicznych sciezek filmowych sa ich setki ja wymienilem tylko te ktore w danej chwili przyszly mi do glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...