PKacu Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 :mur: Sorry za brak polskich liter - pisze z cudzego kompa zagranica. Zamowilem w promocji DSL dla posiadaczy SDI i czekale cierpliwie 4 miechy !!! Dzwonilem, prosilem - w koncu po klotniach i prawie rekoczynach - przyjechali i zainstalowali. Zlecenie przyjeto jako promocja DSL za SDI, instalacja gratis, abonament - rok jak za SDI - cudownie mysle. I co - wyjezdzam z kraju a do domu rachunek przychodzi na kilkaset zl - zadnej promocji - bo na umowie w tytule brak wpisu - " promocja ......". Zart myslicie - NIE. Reklamacje nic - mur. Najpierw odpowiedz ze brak wpisu ze to promocja. Pozniej zmieniono odpowiedz - ta promocja jest tylko dla firm. I nic ze w par 1 pkt 2 regulamniu -mowi ze firmy ale i osoby fizyczne .... itd - czyli kazdy jak na moj skromny rozum. Czy ktos korzystal z tej promocji ??? Jesli tak to prosze o pomoc. Jesli nie - to jak rozwiazac te umowe albo do kogo udac sie - wiem najlepiej od razu do najwyzszego. Jestem zdesperowany i nie wiem o co tu chodzi. Pozdrowienia: Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Hmm, zastanawiam sie jakie u mnie problemy beda robic. Co prawda aktualnie SDI wziete jest na firme (w TP nawet doradzili zeby na jeden miesiac wziac SDI a potem zmigrowac na DSLa bo koszty instalacji wowczas sa duzo mniejsze), ale podejrzewam ze za rozowo tez nie bedzie. Juz z samym SDI byly problemy (brak polaczenia z centrala, brak hasla, miesiac spoznienia). Za miesiac pewnie wyjda jakies problemy, wtedy dopiero dam znac ;) Edytowane 25 Września 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greebqu Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 burdel to oni niezly maja. pamietam ze jak jakies 2 lata temu mialem pakiety na neta (30h) to oczywiscie pierwsze 3 rachunki przyszly takie: 60zl za 30h netu i oczywiscie panad 100zl za naliczenie TEGO SAMEGO internetu, tyle ze bez promocji. oczywiscie po reklamacjach i klutniach przyznali sie do bledu, ale poczatki byly ciezkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ..rzeczywiscie burdel niezly..ja mialem SDI przez pol roku i do tej pory mi zaden rachunek nie przyszedl....a terminal sdi(modem)lezy sobie na polce.... koles (znajomy)ktory zakladal mi neo powiedzial ze nigdzie w komputerach tepsy nie ma mnie jako klijenta uslugi sdi...ot wlasnie cala tepsa...a pamietam ile to bylo lazenia zalatwiania i klucenia sie z tymi cwaniakami z telepunktu o to zeby mi w koncu zalozyli to sdi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) :mur: Sorry za brak polskich liter - pisze z cudzego kompa zagranica. Zamowilem w promocji DSL dla posiadaczy SDI i czekale cierpliwie 4 miechy !!! Dzwonilem, prosilem - w koncu po klotniach i prawie rekoczynach - przyjechali i zainstalowali. Zlecenie przyjeto jako promocja DSL za SDI, instalacja gratis, abonament - rok jak za SDI - cudownie mysle. I co - wyjezdzam z kraju a do domu rachunek przychodzi na kilkaset zl - zadnej promocji - bo na umowie w tytule brak wpisu - " promocja ......". Zart myslicie - NIE. Reklamacje nic - mur. Najpierw odpowiedz ze brak wpisu ze to promocja. Pozniej zmieniono odpowiedz - ta promocja jest tylko dla firm. I nic ze w par 1 pkt 2 regulamniu -mowi ze firmy ale i osoby fizyczne .... itd - czyli kazdy jak na moj skromny rozum. Czy ktos korzystal z tej promocji ??? Jesli tak to prosze o pomoc. Jesli nie - to jak rozwiazac te umowe albo do kogo udac sie - wiem najlepiej od razu do najwyzszego. Jestem zdesperowany i nie wiem o co tu chodzi. Pozdrowienia: Piotr 1667086[/snapback] U mnie to wyglądało to w taki sposób że po tygodniu wzieli SDI a po 2 tygodniach już działał DSL i to bez żadnych rękoczynów i z tego co pamiętam to tylko pierwszy miesiąc był w cenie SDI Edytowane 23 Października 2005 przez Fazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...