Gość khamilek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Na początek taki skromny mały modzik mojego Tracerka :lol2: 1. front w ciemnosci 2. bok w ciemnosci 3. bok z ukosa 4. front 5. bok 6. front z ukosa Prosiłbym o jakies wskazowki to sie jeszcze upiekszy kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 tutaj chyba nie ma za bardzo co pokazywac ta podkladka pod buczka z boku jest troche nie rowna a wysterowanie 3 diod ciezko nazwac modem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Amatorstwo :roll:... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 W tym tygodniu bede miał przypływ gotowki.Co waszym zdanie warto by było dokupic do tego złomu.Mam na oku szybke plexi i wymine wentylka w Fortronie na jakis niebieski podswietlany oraz wstawieniu paru diodek do budy:E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jakie diodki? jakie wentylatory? to ze wstawisz pare pierdul nie znaczy ze bedzie super wypas elo mod ;] bok jest tragiczny, okno wykombinowac wieksze, jakis motyw na okienko front panel wola o pomste do nieba, szpachla szpachla szpachla a potem ciach wszystko sprayem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 wtaw sobie ta plexe na bok i zrob na niej niebieskie podświetlenie i dobrze by było jak byś pomalował obudowe na jakis zajefajny kolor albo walnij na bude jakąś grafike(grafiti) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 @PrzemaS246 na co mu niebieskie oświetlenie, skoro juz ma zielone? wentyle, to moze niech doda czerwone katody, i bedzie choinka? @khamilek popracuj jeszcze nad ta budą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 zaczął bym od pomalowani całej budy, np matowa czerń ;] podświetlenie zmienił bym na niebieskie,, ale to tylko moja opinia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 to ze wstawisz pare pierdul nie znaczy ze bedzie super wypas elo mod ;]no jak nie .. wlasnie jest wypas elo mod z naciskiem na ELO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 gdzie ten mod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 gdzie ten mod? 1670434[/snapback] ja też nie widzie... a powaznie przedni panel do bani... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 khamilek a moze byś kupił obudowe jakąś zwykłą i byś zaczął od początku z modingiem na nowo. pomaluj na jakis ciekawy kolor i wstaw jakies fajne oswietlenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Wąłsnieu sie tak zastanawiam nad kupnem inne budy.... Ta mi sie nie podoba osobiscie tylko ojciec ja wybrał :angry: Co do Modu to nie napisałem ze to mod tylko dla jaj w nazwie topicu napisałem ze to wiejski mod :razz: Moze zrobimy takBede miał 120zł funduszy.Co za to warto było by kupic???? Wpakowac w ta bude czy moze kupic inna i zaczac od nowa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Teraz twoj "mod" z wygladu podobny jest zupelnie do niczego... Lepiej poeksperymentuj dalej na tej budzie (nie marnuj nastepnej ;) )... Jak juz sie dopracujesz jakiejs spojnosci i powazniejszego modowania, znajdziesz pomysly to wtedy kup nowa bude i zrealizuj te pomysly :idea: Powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 zdecydowanie kup coś innego, na allegro idealne budy do zmodowania chodzą za grosze, reszte kasy byś w nia wpakował, bo to co pokazałeś to nie ciekawie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 napisz nam jaką chciałbyś chciał obudowe bigtower czy jakąś zwykłą atx-a??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 zdecydowanie kup coś innego, na allegro idealne budy do zmodowania chodzą za grosze, reszte kasy byś w nia wpakował, bo to co pokazałeś to nie ciekawie wygląda. 1670794[/snapback] popieram tlyko, wybierz sam a nie daj tatusiowi...lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja wiem co zrób...wyp****** tą obudowę i kup jakąś czarno-srebrną. Moim zdaniem ta nie prezentuje się ciekawie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 przeciez to jest stockowa buda (zielony wiatrak i 4 ledy) to teraz nazywa sie modem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 bo w tym cały jest ambaras żeby z brzydkiej budy zrobić ładną. Nowa - czemu nie, ale co to ma wspólnego z modowaniem? :] ale się nie wymądrzam bo mój obleśny blaszak też dopiero błyszczy na papierze tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Brzydkie.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 bez komentarza! faktycznie WIEJSKI MOD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Chlopak dopiero zaczyna, a Wy sie z niego smiejecie :-| Wiadomo... nie wszyscy. Mod faktycznie nie polega na kupnie gotowcow i naupychaniu ich jak najwiecej do srodka kompa, ale na samodzielnej pracy i tez wlasnemu wkladowi. Te diody na przedzie moznaby podpiac pod POWERLED, albo HDLED na plycie i w przypadku kontrolki pracy HDD fajnie by migalo :P Nie wiem tylko, jakie tam napiecie by szlo, ale od czego jest miernik? Co to jest te 31-33 na wyswietlaczu na froncie? Jakis mini-termometr moze? :D Obudowa hmm... ja bym na Twoim miejscu pomyslal nad kupnem innej. Plexa w scianie bocznej tez fajna rzecz, tylko u siebie zauwazylem, ze BARDZO przyciaga do siebie kurz <_< Przed zakupem myslalem, ze nie bedzie sie az tak szybko brudzic, ale coz... mimo to, polecam B) PS. Ladne audio masz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 khamilek chyba juz się nie wypowie <_< "Grupa: Banned" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...