borek199 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam!!! Mam problem. jak w temacie. startuje dyskietki strtowej foratuje dysk i co mam robic pozniej?? pomocy!!! z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 wkladasz plyte do napedu i startuje instalator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek199 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) ale tak nie jest!!:( Edytowane 25 Września 2005 przez borek199 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 to moze napisz jak jest <_< skad ja mam to wiedziec? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek199 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jest ze wladam dyskietke startowa. biore tak z obsluga cd-romu i robi chyba dysk wirtualny. potem robie restrt i tosamp jest!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 sprawdz jaka literke dostaje cd-rom przejdz na niego i wlacz setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek199 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) jak t spradzic bo ja jestem wtedy w dosie inie wiem jak sie sprawdza bo noralnie mam na e: ale amroben dyk wiralny i probowale jak y mowisz Edytowane 25 Września 2005 przez borek199 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 umiesz dysk sformatowac a nie wiesz jak sprawdzic jaka literke ma cd-rom? :mur: lecisz sobie po kolei od A do ostatniej literki jaka widzi system i wyswietlasz zawartosc dysku poza tym przy ladowaniu sterownika to powinno pisac jaka literke przydzielono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek199 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jade wszyskie literki i sa tylko dyski sa to c: d: a: a cos cd nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jakiego masz kompa? sprzwdzales czy w biosie nie mozna ustawic bootowania z CD-ROMu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek199 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) pentium II 333 mhz 96 ram itd plyty nie pamietam a w biosie jest ok juz jest ok . byly bledy na d: usunolem je scandiskiem i juz instaluje win ale i tak wielie zdzoeki zapomoc:) Edytowane 25 Września 2005 przez borek199 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...