mb_asasello Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam! Mam propozycję - utwórzmy w dziale "Modyfikacje" dział "worklog". Byłoby gdzie kierować wszystkie te "mody", które polegają na napisaniu "mam w planie". Nie ukrywam, że nad moim modem pracuję już jakiś czas i tez mnie ręka świerzbi, żeby wrzucić to do "modyfikacji", ale wolę poczekać i wrzucić gotowe (bądź prawie gotowe) W ogóle możnaby podzielić dział "Modyfikacje" na wzór bit-techa. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Imo troche nie rozsadne. Wiekszosc osob, ktora decyduje sie na umieszczenie swojego "worklogu" myli jego pojecie i zamieszcza tylko i wylacznie swoje plany, propozcyje, ew. pytania. Wiec to z "worklogiem" nie ma za wiele wspolnego. Prawdziwych worklogow nie znajdzie sie tak naprawde duzo, wiec chyba sie troche mija z celem robienie tego dzialu. Juz bylo mowione, ze nadmierny podzial forum wcale nie bedzie sluzyl lepszej organizacji. edit Jeszcze warto byloby sie zastanowic ile tych planow jest realizowane w rzeczywistosci... Bo mi sie wydaje, ze wiele prac jest zawieszane lub sa to tylko plany i nic wiecej. Poprostu sporo ludzi zabiera sie za modyfikacje nie majac duzego zapalu lub wytrwania (znam z autopsji :) ). edit2 A gdzie sie podzial Twoj post fipa? :> Edytowane 25 Września 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 W Galerii moddingu chcialem zrobic taki podzial ale to sie mija z celem, workologi z prawdziwego zdazenia to mozna na palcach jednej reki policzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Moim zdaniem powinno sie zrobić taki jeden dział "Moja buda", żeby tam mogli wszyscy wrzucać (pseudo-moderzy) zdjątka swej budy. A te prawdziwe modyfikacje byłyby w głównym dziale tak jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Moim zdaniem powinno sie zrobić taki jeden dział "Moja buda", żeby tam mogli wszyscy wrzucać (pseudo-moderzy) zdjątka swej budy. A te prawdziwe modyfikacje byłyby w głównym dziale tak jak należy. 1675841[/snapback] Proste pytanie: Po co? Żeby userzy zwanie przez Ciebie "pseduo moderami" nie "zaśmiecali" wielkich projektów? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...