Adi_Rybnik Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Tak jak w temacie.Informacje, opinie, kontra inne odtwarzacze w cenie 300 zł. Edytowane 25 Września 2005 przez Adi_Rybnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zacznę od tego, iż odtwarzacz ma USB 2.0, jakiś lepszy tuner FM, odtwarza więcej plików.Z tego co się orientuję kosztuje on 300zł(na polskie).Jednak w zestawie nie ma pokrowca, w czym bardzo ubolewam.Największym problemem jest to, że chyba go jak narazie nie dostaniemy w Polsce.Chyba, że jedyny dystrybutor polski jakoś go załatwi(mowa tu rzecz jasna o Panu Remigiuszu, który ma na allegro NexIA+ :D)To wszsytko co narazie udało mi się znaleść w internecie.Proszę o dyskusję na tym topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 yyy tzn pytasz o odtwarzacze mp3? jeśli tak to masz do tego osobny topic. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 yyy tzn pytasz o odtwarzacze mp3? jeśli tak to masz do tego osobny topic. pozdr 1667641[/snapback] Nie, poprostu chcę, aby ludzie wypowiedzieli się na temat tego odtwarzacza, ponieważ chcę takiego kupić.Przypominam, że jest to następca Nex IA+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 To dopisz swój post do tego tematu :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1669132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub2000 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam, Zamówiłem właśnie tego playera (NEXBlack) w sklepie Frontier Labs. Po złożeniu zamówienia dostałem list, w którym informuja mnie że ten player będzie wprowadzony do produkcji w środku października. Więc otrzymam go chyba pod koniec miesiąca (października). A w każdym razie moim zdaniem player jest git, wygląda dobrze, ma wszystkie możliwe funkcje. Jakośc odtwarzania i nagrywania jest też spoko, jeśli wierzyć opiniom ludzi ze świata. A przede wszystkim jest na karty CompactFlash :), ma USB 2.0. itd, sam wiesz... Jaki ten player będzie naprawdę to zobaczymy :) Pozdrawiam, Jakub Nie, poprostu chcę, aby ludzie wypowiedzieli się na temat tego odtwarzacza, ponieważ chcę takiego kupić.Przypominam, że jest to następca Nex IA+. 1668733[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A w każdym razie moim zdaniem player jest git, wygląda dobrze, ma wszystkie możliwe funkcje. Jakośc odtwarzania i nagrywania jest też spoko, jeśli wierzyć opiniom ludzi ze świata. A przede wszystkim jest na karty CompactFlash :), ma USB 2.0. itd, sam wiesz... Jaki ten player będzie naprawdę to zobaczymy :) 1674917[/snapback] To daj jakoś wiesz cynka na te forum,Tez chce sobie go kupic.Chce miec czarny odtwarzacz na CF.Napisz tez ile za niego zaplacisz i co bedziesz mial w wyposazeniu.Dzieki z gory.Pozdrawiam.Dyskusja toczy sie dalej....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...