pirat Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam Planuję jutro zamówić lapka FS Amilo PRO V8010. 256 ramu to trochę za mało według mnie i planuję zamówić dodatkowo kość 256 mb Kingstona. Terza pytanie, czy będzie ona dziąłać z tym lapkiem? Czy jest jakieś niebezpieczeństwo "odrzutu"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moondec Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 "prawdopodobieństwo odrzutu" będzie znikome jeżeli kupisz pamięć DDR2 533Mhz :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 pirat ja moge ci sprzedac kosc 256mb z mojego lapka bo chce sobie kupic wiecej a mam 2x256mb. reflektujesz? z cena to sie dogadamy... odezwija sie na priv jak jestes zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...