MadMat Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 http://gamershell.com/download_10801.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 hmmm wygląda objecująco ale na jakiej maszynie tego typu gry pujdą ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 nikt nic nie ma na tentemat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 o ile dobrze widziałem to widnieje w demku napis "next gen" a nie dx10... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 wlasnie....z tego co wiem to nie bedzie dx10 .. nazwa to inaczej..bardziej pRO i ElO .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) A mnie to się wydaje, że to szadery 4.0 (chyba w gf78xx są, nie?) , ponoc nowego dx'a narazie nie będzie, tylko 9.0d czy inny pieron . :) Takie mnie słuchy skądś doszły. Edytowane 29 Września 2005 przez boroveeK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) A mnie to się wydaje, że to szadery 4.0 (chyba w gf78xx są, nie?)...Nie... w 7800 są "tylko" 3.0 Edytowane 29 Września 2005 przez SikohR78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 a to przepraszam, gdzieś musiałem źle przeczytać. Ale w tym demku też jakiejś rewolucji w silniku CryEngine nie widać, dzień/noc, nowa fizyka i chmury, no i szadery na końcu. Sam nie wiem co jest i jak w końcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 wlasnie....z tego co wiem to nie bedzie dx10 .. nazwa to inaczej..bardziej pRO i ElO .. 1674704[/snapback] Bzdura. Już dawno zdementowano pogłoski, że DX10 będzie wydany pod inną nazwą. Następnca DX9 będzie miał kolejny numerek, nic więcej. PS. "pRO i ElO" hmmm, chcesz takim zostać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 teraz ma być DX w wersji 9.0L (tak?) sm4.0 itp itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) No wlasnie, 9.0L, o to mnie chodziło. Ciekawe czemu nie 9.0d poprostu? Co do szaderów- to 4.0 chyba jeszcze nie ma, ale 78xx mają CineFX w wersji 4.0 chyba, więc pewnie to o te nowe efekty w jego skład wchodzące chodzi. Edytowane 29 Września 2005 przez boroveeK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) hmm może to pokazówka farcry na next-gen(konsole),a swoją drogą mi się podoba(jeszcze trochę a po serii z karabinu zostaną kawałki drzew i liści-vulcan z predatora robi to najlepiej-jakieś 4000 pocisków na minutę) ps.boroveeK -fizyka liści i otoczenia, cienie ,różna i zminenna pogoda oraz chmury to właśnie to co najbardziej kuleje w obecnym silniku far-cry Edytowane 30 Września 2005 przez dustone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Owszem, ale do poprawienia tego wystarczy obecna technologia, a nie nextgen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VANT Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) @boroveeK gf7800gtx nie udostępnia żadnych nowych efektów w stosunku do seri 6, a nowa metoda antyaliasingu to tylko kwestia blokady w sterownikach dla kart innych niż gf7xxx...więc cinefx4 to tylko sterowniki. Edytowane 3 Października 2005 przez VANT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Bzdura. Już dawno zdementowano pogłoski, że DX10 będzie wydany pod inną nazwą. Następnca DX9 będzie miał kolejny numerek, nic więcej. PS. "pRO i ElO" hmmm, chcesz takim zostać? 1675001[/snapback] aha dobrze wiedziec :) a co do "pRO i ElO" to chodzilo mi wlasnie o to ze po jaka cholera mieli by zmieniac nazwe..bo chyba tylko po to zeby ladniejsza i orginalniejsza byla..ale skoro dalej bedzie DirectX to dobrze ;] OT..chcialbym byc PrO playerem w CS'a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A odnosnie samego filmiku co w nim jest pokazane takiego czego nie mozna zrobic na ps2.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VANT Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 @kejtu nic.......przecież o to chodzi aby na niczym zarabiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Przcież musi byc jakis powód aby kupować 6800 i 7800 powodem tm jest PS 3.0 i wydajnośc Edytowane 7 Października 2005 przez Xan02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zauwazcie ze tuaj nie zmienia sie tylko grafika !! tutaj chodzi o dodoanie realistycznych - fizycznych zachowań obiektów 3d. np poruszanie się liscia. gdy go szturchniesz a nie jak w poprzednich grach poprostu przenikales przez niego lub znikal. Nie chodzi mi o las i poruszanie sie lisci przypadkowe ale o konkretną "fizykę". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 To nie ten temat ale cóż : Przeglądając allegro znalazłem GF 6200 Palita z CineFX 4.0 !!!! Pewnie to w 99 % wałek ale pośmiać się można :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72883334 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Nie bende spekulowal ale zy to 6200 to nie obciente 7800 z mozliwoscia odblokowania 20potokow!! :-P :-P :-P :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...