Carolco Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witaj, mam program na dysku twardym podzielony na dwa pliki obrazu z rozszerzeniem MDF, każdy z nich waży prawie 800MB, pytania brzmią: 1. jakim programem najlepiej wypalić te pliki? 2. Czy najpierw należy zrobić rozszerzenie mds z mdf? - jeśli tak, to jak się to robi? Gdyby te pliki ważyły mniej np.700 MB, mógłbym je nawet wypalić na CD-R 700, w takiej formie w jakiej są na dysku czyli po włożeniu już nagranej płyty widniałby plik obrazu z rozszerzeniem mdf, użyłbym tylko Daemon'a Tools'a i możnaby było instalować program na HDD. Pliki wazą jednak więcej, a ja mam same CD-R 700 - Proszę pomóżcie i odpowiedzcie na te dwa punkty !!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) 1. Szukaj, bo pewnie było.. 2. Google i wszystko jasne.. 3. Wypalisz to AFAIK programem Magic ISO lub dowolnym programem do nagrywania płytek, jeśli wcześniej załadujesz taki obraz przez Deamon Tools (wtedy daje się kopiowanie CD na CD) - Deamon obsługuje MDS. Edit: Pliki MDS powinny już tam być - jeśli ich nie ma, to zostaje Magic ISO.. Edit 2: Na liście rozszerzeń w Alcoholu nie ma MDF, ale próba nie strzelba.. Edytowane 25 Września 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 alcohol 120% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Alcohol 120%. To jego obrazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carolco Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Dziękuję Wam wszystkim za info i zyczę miłego popołudnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...