matrox Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 MSI Ti4200 TD64 (tylko tv out) a MSI Ti4200 VTD64 (tv out/in). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja mam wersje z tv outem i mam Hynixy, kumpel ma z vivo i tez ma hynixy więc raczej na 99% pamiątki sa takie same Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ponieważ ceny między nimi różnią się o ok 20 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Jasne że bierz te z vivo :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Na 100% na dwóch wersjach są te same. Tylko wersje Ti4200 128MB mają Samsungi 4ns. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 bierz ta z vivo pamiatki sa hynixa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Na obu kartach są te same kości Hynix 3.6 ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...