Gość RBEJ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Już jest.długo oczekiwana.niesamowita i jedyna. napiszę krótko.4 bardzo dobre mapy do wyboru.wspaniała grafika z HDR,co zresztą widać na screenie.doskonały klimat i grywalność.zapraszam wszystkich do grania i wspólnej dyskusji na temat gry. Edytowane 25 Września 2005 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Dobrze że można to kupić osobno, cena tylko jakaś wygórowana bo 17,96$+podatek w preorderze to trochę dużo jak za cztery mapy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 czyli hl2 nie jest potrzebny?? do odpalenia DoD:S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 nie trzeba hl2.4 mapy na początek wystarczą a później będzie można ściągnąć dodatkowe mapy,bo napewno się ukażą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Z chęcią bym w to pograł, ale 20 baksów to moim zdaniem za dużoooo, przecież nie zapominajmy, że to tylko MOD, który btw. był kiedyś darmowy i właśnie dzieki temu ludzie się zagrywali... nie zależnie czy bronze,silver,gold,platinium i cholera wie co jeszcze się miał :o ( wtedy chyba tylko platinium collection było :P ). Na każdym kroku tylko kasa,kasa,kasa. n/c. Sam mam bronze i w to sobie nie pogram :[ bo wybaczcie > 60zł płacić za to ? nie wiem jak dla Was, ale moim zdaniem to przegięcie. A jak kupowałem hl2 czyli w dzień premiery to nie było u nas silver ! nawet nie wiem czy później sie pojawiła w sklepach. Toż normalnie zdzierstwo. A będzie to wydane w Polsce ? czy tylko via steam, mastercard i $ ? haha :blink: Edytowane 25 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) ja tam kupiłem, wyszło 21$ z haczykiem i nie żałuję, w DoD grałem bardzo długo i nie stać mnie na to żeby w DoD:S nie zagrać :P co do ilości map... to będzie jak z CSS, co chwila będą dochodzić nowe, więc nie widze problemu Edytowane 25 Września 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 oszzzz kurcze co to wyglada, a jak chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Edytowane 25 Września 2005 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Jankes przez steam kupiłeś ?? czym płaciłeś, dolarami :] trzeba mieć jakąś kartę ... :P Silver od Bronza jest droższy o 10$ w którym jest, oprócz tego samego co zawiera Bronze: Half-Life 1: Source Day of Defeat™: Source (jeszcze nie ma tej gry) Half-Life Counter-Strike Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Deleted Scenes Day of Defeat Team Fortress Classic Deathmatch Classic Opposing Force Ricochet A jak się ma Bronze to DoD 20$ :o czyli 10$ w plecy + te gry co wymieniłem wcześniej!!! Przecież to jest ku... kradzież!!!!! ;[ A u nas nie mozna było Silver dostać i jak mówiłem, nie wiem czy teraz nawet można ( sklep ). Edytowane 25 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 no ladnie :/ pozalowalem 10 baksow na silvera i teraz przyjdzie mi placic $22 za DoD .. a gdzie moj Half Life 1 : Source i reszta :| niepodoba mi sie ta polityka cenowa Valva :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 pograłem i powiem, że całkiem fajne, tylko wkurza mnie efekt poruszania całym ciałem gdy poruszam bronią... :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 a to jest tylko multiplayer tak ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Tak, to jest troszkę inny Counterstrike, to samo, ale w innych czasach ;) Single - może z botami, w ten sposób, ale normalnych misji ala HL2 nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 O_o Hmm ja miedzy dodem i csem nie widze za bardzo podobienstw. Chyba, ze w sourcie zmienili calkowicie doda :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jino, zawsze się dopieprzysz zamiast kolegę popierać ;) Podobieństwa - 2 teamy walczące przeciwko sobie, różne bronie palne, rozrzut naboi, granaty, tu podstawiasz bombę, tu przejmujesz punkty (ala Battlefield). Podobna grafa, ta sama firma (heheh), Steam :) :) Wypisz mi różnice (przyznaję, nie grałem na DOD nigdy!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Różnic jest sporo, przynajmniej w samej rozgrywce :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Chłopak pytał, czy jest to tylko multiplayer, to mu uogólniłem, może znacie lepszy tytuł niż CS do czego to jest podobne ? Może Enemy teritory tylko. Boże drogi, no są różnice, no ciekawe ;) Przecież 2raz CSS by nie wydali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 hmm..własnie nieco w to pograłem no i jestem pod wrazeniem :) :) Grafa ładna klimat tez, jedynie co mnie drażni to obecnośc latarki O_o i odgłosy wystrzału podobne do tych z cs:s. Pytanko do ludzi znajacych dod dość dobrze: na ile to jest podobne do multi Call of Duty:UO, czy mozna bawic sie pojazdami oraz jakie tryby rozgrywki ta gra posiada?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 To jest tylko multiplayer czy ma tez singla? Posiadacze oryginalnego HL2 mogą ją za darmo sciagnac z neta? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek7 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Niestety niema jeszcze HDR-a na tych mapach...W opcjach gry jest wraznie napisane HDR is avilable on selected maps.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 To jest tylko multiplayer czy ma tez singla? Posiadacze oryginalnego HL2 mogą ją za darmo sciagnac z neta? :P 1669517[/snapback] :mur: Czytać nie potrafisz? Temat ma TYLKO 1 stronę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A przepraszam bardzo jak wy w to gracie jak wg Steama jeszcze ta gra nie wyjszla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Niestety niema jeszcze HDR-a na tych mapach...W opcjach gry jest wraznie napisane HDR is avilable on selected maps.. jakto nie ma u mnie jest hdr i wyglada zajefajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) A przepraszam bardzo jak wy w to gracie jak wg Steama jeszcze ta gra nie wyjszla ;) 1669665[/snapback] Tez mnie to zastanawia, DoD ma być dostępny o 3:00 PM 26 pazdziernika czasu VALVE, czyli u nas dopiero o północy. Pewnie grzmocą na piracie. Edytowane 26 Września 2005 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Tez mnie to zastanawia, DoD ma być dostępny o 3:00 PM 26 pazdziernika czasu VALVE, czyli u nas dopiero o północy. Pewnie grzmocą na piracie. 1669708[/snapback] taaa, a openbeta to pies <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 jest już pirat także, pewnie na nim grają, ja tam wole battlefielda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ...ja tam wole battlefielda 1669750[/snapback] Dobrze prawisz ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Pirat!? Jaki pirat? Przecież tu nikt piratów nie używa. lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 WAREZOM STOP XD Ale z cena przesadzili 22$ za to zebym pogral w dodatek ROTFL Panowie kombinujemy w jakis sposob DoDa np: od tych WAREZOWCÓW i gramy przez Hatachi [; po LANIE XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Chyba nie hatachi tylko hamachi ? :D No własnie nie wiem czy tam cdkey do tego dod'a jest odzielny czy nie ma nic, wystarczy mieć np. *.gfc od niego. Ale to by było za proste :] chociaż programiści steam'a to za dużo szarych komórek nie mają... Edytowane 26 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...