iwo_kupa Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 a tu nastepny serwer chyba polski 193.110.122.198 :D sprawdzcie to ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) kwestia bardzo dyskusyjna. bronie z ww2 uzywaly znacznie mocniejszych ladunkow miotajacych niz obecne - pocisk z kar98 spokojnie mogl zabic kogos po przeleceniu kilometra i wiecej, pocisk z m16 moze miec klopoty z doleceniem. bylo nie bylo m16 uzywa natowskiej amo 5.56mm a taki kar98 standardowego ~8mm - roznica znaczna kalach dobrze kopie, bo on uzywa prawie takiej samej a reszta to zabawki na wode [na duzy dystans, z bliska wszystkie sa zabojcze] do dzis w armi amerykanskiej jest silna frakcja zwolennikow tezy, ze wycofanie broni duzokalibrowej [takiej jak m1 garand] i zastapienie jej rodzina pochodzaca od karabinka m1 carbine bylo bledem. slaby pocisk w ogniu automatycznym okazal sie w praktyce gorszy niz mocny pocisk w ogniu polautomatycznym inna rzecz - celnosc karabinow z ww2 do dzis jest rzecza trudna do docenienia - to byly doskonale konstrukcje, do dzis uzywane jako bron mysliwska czy snajperska.nie nalezy mowic, ze mialy 'duzy rozrzut' :) 1673436[/snapback] bron maszynowa w ww2 miala wiekszy odrzut .... w seryjnym strzale ...a garand to juz inna sprawa ... piekno samo w sobie i moc ;] generalnie chodzilo o to ze smieszne jest to ze ludzie oczekuja ze kazda gra bedzie miala tą samo "fizyke" ... a chyba nie o to chodzi co do samej gry .. to hdr wyglada ciekawie.. ale miazdzy sprzet niemilosiernie Edytowane 28 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam ! Czy ktos orientuje czy bedzie wersja BOX?? Moze warto by wysmarowac maila do CD PROJEKT ?:) Pozdrawiam Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 W jaki sposób kupiliście tą gre? Macie Master Card? Czy da się kupić jak ma sie vise electron? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) W jaki sposób kupiliście tą gre? Macie Master Card? Czy da się kupić jak ma sie vise electron? 1679535[/snapback] Trzeba miec karte kredytowa(wypukla), Visa electron to zwykla bankomatowa :) NIe mam Mastercard, tylko Vise Classic :) Edytowane 3 Października 2005 przez Kominiara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Widzialem wlasnie dod:s i wcale mnie nie powalil na kolana :( Mapy owszem ladne ale gra pelna bledow goscie sie klinuja itp (z rozrzutem przesadzili) Dla porownania zagralem w DoD:classic i bez porownania musza jeszcze dlugo popracowac nad tym nowym :( Ciesze sie ze go zobaczylem\pogralem bo ochlonolem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 dod: source jest głownie po ot zeby pokazac HDR :P gre bedą musieli napewno dopracowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 a mozna w tej grze grac z botami ?? jesli tak to jak to zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Trzeba miec karte kredytowa(wypukla), Visa electron to zwykla bankomatowa :) NIe mam Mastercard, tylko Vise Classic :) 1680941[/snapback] to zależy jeszcze z jakiego banku ma się tą vise electron - mając w inteligo i mbanku można kupować na necie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Powoli mija free weekend z DOD:S. Ciekawy jestem jakie sa wasze wrazenia? :-) Ktos sie zdecydowal na kupno po przetestowaniu? Ja kupilem od razu jak tylko sie pojawil na steamie jesienia i nie zaluje ani centa - od chwili zakupu gram praktycznie tylko w DOS:S odstawiwszy CS:S na polke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Ja pogralem i napewno kupie :D Dla mnie dobra odmiana od csa :-P A co do kwestii recoila: zrobione jest to wg mnie po to żeby urealistycznić grę, wiadomo że jest dużo trudniej ale pewnie można się przyzwyczaić. W końcu jak strzela sie z prawdziwych karabinów dużymi seriami to celownik unosi sie ku górze i nie wraca do pierwotnej postaci sam i trzeba "ściągać" go w dół :> To moja teoria :D Btw coś bidny ten temat :D EDIT: Co do kupowania gry za 20$ - nie lepiej kupic konto z DoDem na allegro? Stoi 25zl. Ja tak zrobie, i bede mial juz 3 konta xD Edytowane 12 Lutego 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) A no bidny bo ludzie żałuja $ na DoD:S ... :cry: Ja podobnie jak wkamil nie żaluje ani 1 wydaniej na niego zlotoweczki ;) Wrażenia z gry ? - zajebiste na poczatku narzekałem na recoil ale teraz stwierdzam ze jest relistyczny » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « (tak realistyczny ze aż niemożliwy :> ;)) ale przynajmniej trzeba sie napracowac żeby zdobyc fraga nie to co w Css :) Oczywiscie mowa tu o broniach bo noze i saperki to inna bajeczka ... kto gral wczoraj na festungu wie o czym mowa :D ====== Edit: a co do kupowania gry to teraz gdy juz wyszla (wreszczie <_< ) wersja pudełkowa to ją imho lepiej kupic klik w Empiku takowa rownież się znajduje :) Edytowane 12 Lutego 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A ja jestem debilem <_< Mam DoDa na koncie od 1.6 ... i nawet nie wiedzialem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ale chyba nie dod sors co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ale chyba nie dod sors co?stary :P ale grało się przyjemnie w niego :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja pogralem i napewno kupie :D Dla mnie dobra odmiana od csa :-P A co do kwestii recoila: zrobione jest to wg mnie po to żeby urealistycznić grę, wiadomo że jest dużo trudniej ale pewnie można się przyzwyczaić. W końcu jak strzela sie z prawdziwych karabinów dużymi seriami to celownik unosi sie ku górze i nie wraca do pierwotnej postaci sam i trzeba "ściągać" go w dół :> To moja teoria :D Btw coś bidny ten temat :D EDIT: Co do kupowania gry za 20$ - nie lepiej kupic konto z DoDem na allegro? Stoi 25zl. Ja tak zrobie, i bede mial juz 3 konta xD Kurcze... no coz, zaplacilem i nie zaluje :-) Wtedy gdy kupowalem nie widzialem takich okazji, jak ta o ktorej wspominasz... :-) A recoil... no coz, faktycznie gra sie inaczej, trudniej, jak po dlugiej przerwie wrocilem pograc troche w css, to jakbym wiecej fragow lapal... ale do takiej odmiany ciezko sie przyzwyczaic (mowie o powrocie do css) W kazdym razie jak dla mnie garand wymiata :-) oraz BAR, w ogole wole strone allies, chociaz jak trzeba to i gram w wermachcie - z tym, ze nieczesto, zona na mnie krzyczy jak gram Niemcami :-D A no bidny bo ludzie żałuja $ na DoD:S ... :cry: Ja podobnie jak wkamil nie żaluje ani 1 wydaniej na niego zlotoweczki ;) Wrażenia z gry ? - zajebiste na poczatku narzekałem na recoil ale teraz stwierdzam ze jest relistyczny » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « (tak realistyczny ze aż niemożliwy :> ;)) ale przynajmniej trzeba sie napracowac żeby zdobyc fraga nie to co w Css :) Oczywiscie mowa tu o broniach bo noze i saperki to inna bajeczka ... kto gral wczoraj na festungu wie o czym mowa :D ====== Edit: a co do kupowania gry to teraz gdy juz wyszla (wreszczie <_< ) wersja pudełkowa to ją imho lepiej kupic klik w Empiku takowa rownież się znajduje :) Czy grasz z nickiem RogerWhite? Bo wydaje mi sie, ze pare razy cie spotkalem na serwerkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Coś późno odkryliście, że pudełkowa wersja jest :-) Od końca Grudnia jest już dostępna, równo z nią wyszła wersja CS:CZ + CS. Tylko cena dziwna, za tego CS:S + DOD:S + HL2:DM jest tyle samo, co za HL2 + CS:S + HL2DM, czyli 89zł. A za tamtego CS:CZ + CS jest... bodajże około 60 - 70zł, nie wiem dokładnie. Mi w sumie pozostało do kupienia DOD:S i HL1:S, żeby mieć wszystkie, ale nie będę przecież kupować pudełkowej wersji, dla samego DOD:S, a tym bardziej na steamie. Edytowane 12 Lutego 2006 przez Grees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Coś późno odkryliście, że pudełkowa wersja jest :-) Od końca Grudnia jest już dostępna, równo z nią wyszła wersja CS:CZ + CS. Tylko cena dziwna, za tego CS:S + DOD:S + HL2:DM jest tyle samo, co za HL2 + CS:S + HL2DM, czyli 89zł. A za tamtego CS:CZ + CS jest... bodajże około 60 - 70zł, nie wiem dokładnie. Mi w sumie pozostało do kupienia DOD:S i HL1:S, żeby mieć wszystkie, ale nie będę przecież kupować pudełkowej wersji, dla samego DOD:S, a tym bardziej na steamie. Na poczatku DOD:S byl dostepny tylko via steam, co wiecej, w ogole nie bylo wiadomo czy ukaze sie wesja pudelkowa... wiec? Ja nie widzialem powodu, zeby czekac, chcialem po prostu grac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) ale chyba nie dod sors co? A wlasnie ze sors (ale stary tez) :D Edytowane 12 Lutego 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mam pytanie co do tego konta : http://allegro.pl/show_item.php?item=86296511 - screen został zrobiony podczas 'promocji' z DoD'em, tzn że day of defeat będzie działał tylko w czasie promocji? Czy te konto ma DoD'a na stałe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mam pytanie co do tego konta : http://allegro.pl/show_item.php?item=86296511 - screen został zrobiony podczas 'promocji' z DoD'em, tzn że day of defeat będzie działał tylko w czasie promocji? Czy te konto ma DoD'a na stałe? Skad wiesz ze podczas promocji? :D Poza tym w opisie aukcji napisane jest, że jest DoD:S wiec nie wiem o co chodzi, zakładając że typek jest uczciwy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Tha.Doggfather - Słuchaj... nie wiem czy sie myle... ale Ty DoD:S nie masz... to tylko podczas udostępnienia na weekend DoD:S sie wyświetliła ta ikonka z grą i możliwość grania w nią... stracisz ją chyba już jutro... a jak będziesz chciał to możemy pograć w DoD (zwykłego) kiedyś na jakimś serwerku ;) pozdro Edytowane 13 Lutego 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 ZoZol niestety masz racje :-P Zasugerowałem sie tym, że wcześniej w darmowy weekend było pre-load comlete a nie 100% complete <_< Wiec bede musiał wybulić 20$, nie będę dorabiać złodziejów kont z allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 [; ja ostatnio bym ukradł konto siakiemuś cheaterowi 13 latkowi xD prosił mnie bym mu wrzucił moje czity (same heady wierciłem wiertarką przez pare rund xD) a ja do niego by mi podał na gg accounta i passworda xD chciał mi jeszcze zapłacić... (czego to sie nie robi by mieć czity? o.0) potem powiedziałem mu że to joke, i że nie używa nikt na tym serwie czitów, a on do mnie taki tekst: Dobra, może i nie masz czitów, ale prześlij mi trainery na heady których używasz o.0 wyśmiałem go razem z marmarem(chyba z nim, nie pamiętam już z kim, ale wiem że przez pare rund mnie o te czity prosił [; ) Pierwszy raz w csa i prosi odrazu o czity... jak ja takich nienawidze :/ ale dobra, koniec OT [; Doggfather- to jak? umówimy sie kiedy na pare rundek w DoD'a zwykłego dopuki sobie nie kupie DoD:S? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 No mozemy, tylko ja to za bardzo nie wymiatam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Jakby ktos poszukiwal konta steam z DoD:S to niech da znac ;) Czy grasz z nickiem RogerWhite? Bo wydaje mi sie, ze pare razy cie spotkalem na serwerkach...Tja w DoD'a nie gram na fejkach ;) najczesciej grywam na festungu BTW w Polsce sa tylko 2 servery Festung i Neo ? jesli sie myle poprawcie mnie :) Edytowane 16 Lutego 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Jakby ktos poszukiwal konta steam z DoD:S to niech da znac ;) Tja w DoD'a nie gram na fejkach ;) najczesciej grywam na festungu BTW w Polsce sa tylko 2 servery Festung i Neo ? jesli sie myle poprawcie mnie :) No tak, ale ja ani na festung ani na neo (ten to zawsze pusty jest) nie gralem, jeno na francuskich, niemieckich albo angolskich serwerkach - jest to mozliwe, zem cie tam gdzies widzial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Mam juz ta gierke (polecam konta od iwo [; ) i powiem ze jest trudna strasznie w porównaniu do kantera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam juz ta gierke (polecam konta od iwo [; ) i powiem ze jest trudna strasznie w porównaniu do kantera :D Huheuehuehuehue, ano, letko nie ma ;-) Przynajmniej na poczatku, natomiast co ciekawe, pozniej trudno jest powrocic do cs:s - ja zupelnie teraz nie "czuje" cs:s'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Kto chce sie zmierzyc ? :-P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Póki co i tak jestem lamka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...