Gość Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Pograłbym, ale zanim całość się ściągnie ze steama, to skończy się ten cały free łikent :lol: Wprowadzili obsługę dwóch rdzeni już? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Pograłbym, ale zanim całość się ściągnie ze steama, to skończy się ten cały free łikent :lol: Wprowadzili obsługę dwóch rdzeni już? Nie marudź, zostawisz na noc i rano będziesz mógł grać. Co do obsługi wielu rdzeni to chyba jeszcze oficjalnie wsparcia nie ma, ale nieoficjalnie istnieje w konsoli magiczny cvar, który włącza wielowątkowość. Edytowane 3 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Dobre i to (ja pamietam ze po pierwszym free weekendzie własnie kupiłem doda ;]) ale wolałbym jakby gre dali za free. Wiecej ludu by było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie marudź, zostawisz na noc i rano będziesz mógł grać. Co do obsługi wielu rdzeni to chyba jeszcze oficjalnie wsparcia nie ma, ale nieoficjalnie istnieje w konsoli magiczny cvar, który włącza wielowątkowość.Nie marudzę, po prostu za długo korzystam ze steama...;] A gierkę i tak zamierzam kupić, czekam tylko na kumpli bo sam grać nie będę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Za 10$ to grzech nie miec :) Myslalem , ze po tylu latach mnie nie wezmie znowu granie po sieci , ale w doda wsiaklem i jakos znikad pojawilo sie z 15h na liczniku za zeszly tydzien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Za 10$ to grzech nie miec :) Myslalem , ze po tylu latach mnie nie wezmie znowu granie po sieci , ale w doda wsiaklem i jakos znikad pojawilo sie z 15h na liczniku za zeszly tydzien :) No to moze umowimy sie jakos purepc? Co prawda wg mnie ostatni update crapi... ale pograc mozna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Za 11h można pograć coś razem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Ja już rdy ale zaczekam na was. Kto się pisze na partyjkę dzisiaj tak w ogóle? Edytowane 4 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Panowie zostalo 10h co daje nam start ok 22. Szykujemy jakiegos TSa, Ventrillo i gramy sami? Mile widziany odzew ludzi z naprawde dobrym laczem ... czy wbijamy na servery, ktore i tak beda pewnie zapchane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Panowie zostalo 10h co daje nam start ok 22. Szykujemy jakiegos TSa, Ventrillo i gramy sami? Mile widziany odzew ludzi z naprawde dobrym laczem ... czy wbijamy na servery, ktore i tak beda pewnie zapchane? Jak ktos cos wczesniej znajdzie to dajcie namiary zeby nie trzeba bylo sie zbytnio szukac :-) Ja tez jestem redy, ale w pracy nie dam rady grac :lol2: A procz tego nie gniewajcie sie, ale nie posiadam mikrofonu i TS dla mnie nie istnieje :-) Ale chetnie poslucham czy jestescie juz po mutacji :lol2: (acha palam umiarkowana sympatia do najnowszej mapki - palermo, zdecydowanie lepszy byl pierwowzor - salerno... wiec wezcie to pod uwage ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) To jak cos bedzie sie dzialo to dajcie znac na jakim serwerze :) Wpadne chociaz na chwile obecna jestem DoDowym warzywem. Acha mikrofonu nie mam , wiec jak dla mnie TS odpada :) Edit: Znaczy sie wieczorem po pracy of course :) Edytowane 4 Lipca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Jak chcecie serwer to jakis tam moze wymlodze na pukawce, tylko napiszcie o ktorej. Jednakze nie obiecuje ze dostane ten serwerek ;). btw. TS sux - za duze opoznienia, przekonalem sie o tym w CS 1.6, na VT 100x lepiej. Edytowane 4 Lipca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Jak chcecie serwer to jakis tam moze wymlodze na pukawce, tylko napiszcie o ktorej. Jednakze nie obiecuje ze dostane ten serwerek ;). btw. TS sux - za duze opoznienia, przekonalem sie o tym w CS 1.6, na VT 100x lepiej. No pisalim, ze okolo 22 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) W razie czego można znaleźć jakiś słabo zapełniony public, nie powinno być z tym problemów. Każdy przypnie sobie taga do ksywki i można grać. Edytowane 4 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 To jak cos bedzie sie dzialo to dajcie znac na jakim serwerze :) Wpadne chociaz na chwile obecna jestem DoDowym warzywem. Acha mikrofonu nie mam , wiec jak dla mnie TS odpada :) Edit: Znaczy sie wieczorem po pracy of course :) No worries :) Ja też się dopiero uczę DoD:S. Wczoraj miałem pierwszą dłuższą sesję od zakupu. Wcześniej jakoś czasu nie było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) To jak? Gramy? :) Przeglądam właśnie serwery, postaram się za chwilę coś zapodać. Edytowane 4 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 No worries :) Ja też się dopiero uczę DoD:S. Wczoraj miałem pierwszą dłuższą sesję od zakupu. Wcześniej jakoś czasu nie było :P No ja czekam :-) Jakby co to jestem online, moj id to wkamil. Gadajcie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) 78.143.25.85:27015 Na razie niemiecki public 10/24. Zobaczymy ile osób przyjdzie. Nie zapomnijcie dodać taga [ppc] do nicka bo się nie odnajdziemy! ;) update: z tym ostatnim może być niestety problem, przez ostatni update update: ZMIENIAMY SERWER! TAMTEN SIĘ PRZEPEŁNIŁ! 78.143.22.138:28715 Edytowane 4 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Recoil przeraża... Gdyby nie idiotyczne ograniczenia co do klas, gierka byłaby całkiem sympatyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ten drugi tez jest pelen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Recoil przeraża... Gdyby nie idiotyczne ograniczenia co do klas, gierka byłaby całkiem sympatyczna. To już zależy od ustawień serwera. wkamil, wiem że pełen ale nie opłaca się już zmieniać serwera. Staraj się wbić na pewno w końcu się uda. Ok ja pasuję na dziś, może jutro jeszcze coś pykniemy ;) Edytowane 4 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 To już zależy od ustawień serwera. wkamil, wiem że pełen ale nie opłaca się już zmieniać serwera. Staraj się wbić na pewno w końcu się uda. Ok ja pasuję na dziś, może jutro jeszcze coś pykniemy ;) Sie wbilem przecie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Dzieki za gre fajnie bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Dzieki za gre fajnie bylo :) A kto byl kto? Ja - hunter. Alcatraz byl latwy do zidentyfikowania ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 To już zależy od ustawień serwera.To dobrze, bo jeden pan z tommy-gunem na team to jakiś żart :lol2: A kto byl kto? Ja - hunter. Alcatraz byl latwy do zidentyfikowania ;-)Wcześniej ja, Michaelius i alcatraz. Pojawił się też Jin i chyba ktoś jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 To dobrze, bo jeden pan z tommy-gunem na team to jakiś żart :lol2: Wcześniej ja, Michaelius i alcatraz. Pojawił się też Jin i chyba ktoś jeszcze... Byłem i ja, wraz z Miazgą "Miazgoolem":-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Właśnie coś kojarzyłem ksywki, ale nie byłem pewien :> Dziś też można by zagrać, wczoraj niestety musiałem wcześniej zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja śmigam pod nickiem z forum z przedrostkiem [PurePC] :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Byłem i ja, wraz z Miazgą "Miazgoolem":-) Szozi niezle wymiatal :) A wlasnie patrzylem w Steamie DoD:S jest po 5$ wiec jak ktos chce sie tanio uzaleznic to droga otwarta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Ta ... Coś kojarzę, że mnie też kosił dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...