jurek911 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 O, widze, że przecena :) btw. ja też byłem. Jeśli ktoś jeszcze chce "się" odnaleźć to zapraszam do klubu PurePC. Najlepsza/najłatwiejsza droga do wspólnej gry. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Jakbyście chcieli serwerek za darmo na 1h, to wystarczy założyć konto na pukawka.pl, wejść w swój panel i zamówić serwer testowy :). Są 3 minusy - serwer na 1h, 4 sloty, hasło, no ale zawsze to coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja jestem strasznym leszczem w Doda, ale pracuje nad tym. Polemizowałbym kto kogo kosił Blantmen hehe, ja ciągle próbuje ustawić myszkę choć już widać światełko w tunelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 No jak już Szozi wspomniał, byłem i ja. Ale my razem gramy przecież codziennie wiec to nic nowego :P Czujcie smak pocisków z mojego MG :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 No jak już Szozi wspomniał, byłem i ja. Ale my razem gramy przecież codziennie wiec to nic nowego :P Czujcie smak pocisków z mojego MG :P Niech mie ktos wysle zaproszenie z klubu PPC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Steam Community Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Steam Community No to jestem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Gotowi do bitwy na dziś wieczór? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Czekam na namiary, ale tak za 1,5 godziny :) Niech się ktoś odezwie na steamie, a najlepiej doda do znajomych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 przy kolejnych okazjach to i ja dołączę [; tylko niech poczta p. odda co moje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) 85.10.198.91:32015 Aktualnie 9/24, jeśli zbierzemy jako taki skład to można rozważyć pusty public. update: grały tylko 3 osoby, szkoda że nikt więcej nie przyszedł bo rozgrywka była niezła Edytowane 5 Lipca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Powiedz mi po co podajesz IP? Wszystko przecież widać na steamie!!! Umawiać się nie trzeba :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Powiedz mi po co podajesz IP? Wszystko przecież widać na steamie!!! Umawiać się nie trzeba :blink:Nie każdy ma Was od razu we friendsach ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Dopisujcie się do grupy Pure Pc na Steamie. Nie trzeba dodawać każdego z osobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 IMO wygodniej dodać do flist :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 IMO wygodniej dodać do flist :)imho troche bez sensu mieć dwie te same listy, gdyż Grupa wyświetlana jest dokładnie na tej samej FriendLiście Ale każdy robi jak chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 imho troche bez sensu mieć dwie te same listy, gdyż Grupa wyświetlana jest dokładnie na tej samej FriendLiście Ale każdy robi jak chce Ale flist wyswietla sie na dzien dobry, a grupy trzeba rozwijac, procz tego o friendsach sa powiadomienia itp itd ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Pragnę zauważyć, że gdy grupa ma za dużo użytkowników to nie rozwinie się cała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Pragnę zauważyć, że gdy grupa ma za dużo użytkowników to nie rozwinie się cała :)Wiec doszlismy do jakiegos konstruktywnego wniosku? ;-) BTW, fajny awatarek :D (zawsze pekam ze smiechu jak gram w tf2 :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) Mówisz o bananie ? :P A co do grupy to faktycznie - jest nas tak "dużo" że rozwija się cała grupa :P No ale ja i tak wolę flist :) Edytowane 7 Lipca 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Losie, rozwija sie cała ale na początku są wyświetlani tylko ci dostępni. A jest ich zazwyczaj tylko kilku, wiec .... no comment. Macie problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 No z tego co widze to tylko ty masz problem, jak chca niech sie wrzucaja do tych friendsow. Nie rozumiem czemu cie to tak irytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Może nie chce być naszym friendsem ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Może nie chce być naszym friendsem ? :lol: MOze :-) Mowie o tym ze Spy'em ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Ah :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 No comment Szkoda tylko że od pewnego czasu w Dod'zie nie ma statystyk :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Dodając boty na serwer musi być włączona opcja sv_cheats, która blokuje nabijanie punktów na steamie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Gra ktoś jeszcze w tą grę? szukam czekoś w klimacie WWII. Obecnie gram w cod2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Ja puknę od czasu do czasu. W sumie dużo się zmieniło od początku nawet na plus chyba. Gra się szybko nudzi niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 HAHAHA ktoś mnie tam uchwycił. To było ze dwa lata temu, biłem boty dla osiągnięć! :) A boty dodaje się przez sourcemoda i wtedy zlicza staty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...