yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) A co by poćwiczyć samemu, są już boty do Day Sourca? 2479330[/snapback] Jest ktos kto w to gra po necie? Jak tak to polecam wieczorami serwer: Festung-Breslau.pl 156.17.41.139:27017 Ja często gram ale nie na serwach pl (Festung pusty jest czesto). Wole serwery Arcor (o każdej porze (nawet 3 w nocy) przynajmniej 2 z kilku serwerów jest pełnych co mi bardzo styka). http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...dod+source+bots :lol: Edytowane 22 Stycznia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja często gram ale nie na serwach pl (Festung pusty jest czesto). Wole serwery Arcor (o każdej porze (nawet 3 w nocy) przynajmniej 2 z kilku serwerów jest pełnych co mi bardzo styka).Na arcora tez czasem wejde - jak cos to nick szoqz. Tylko, ze ja gram w godzinach tak 11-1 w nocy, ale jakbys mnie widzial to sie odezwij ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 ok :P. A który jest w rankingu (ile masz punktów) ? Dzisiaj mnie na 100 nie bedzie ale pod koniec tygodznia bede wpadał na arcora (tylko tych serwerów jest dużo i whcodze na 1 wolny - nie liczać donner 24/7 bo nie lubie tej mapy :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 ok :P. A który jest w rankingu (ile masz punktów) ? Dzisiaj mnie na 100 nie bedzie ale pod koniec tygodznia bede wpadał na arcora (tylko tych serwerów jest dużo i whcodze na 1 wolny - nie liczać donner 24/7 bo nie lubie tej mapy :P). Ja lubie donnera, ale co za duzo to nie zdrowo ;D. Ja gram zazwyczaj na tych co jest troche graczy: bodajze 2,6 itp. W kazdym raznie nie na 8 bo tam jest realist mod. Tylko tyle osob z forum w to gra? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 W ogole mało kto lubi dobre multi ;]. Co do realism mod to imo jest dobry (dodaje pistola do każdej klasy i zwieksza ammo). Mnie w dod:s troche rocked dobija. Rakieta powienna zadawać wiecej dmg i do tego powinno szybciej sie z tego strzelać (w ruchu coś jak w ET i pf ;d). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Ja pogrywam w Dod'a , tylko przez to, ze choke na serwerach zabija. Stoje na respie, nic, jest akcja 80 choke + losse. W cs nic takiego nie ma. Ciezko w takich warunkach grac. b.t.w. moze ktos polecic dobre serwery na czystego dod'a jak i realism mod. Edytowane 22 Stycznia 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja pogrywam w Dod'a , tylko przez to, ze choke na serwerach zabija. Stoje na respie, nic, jest akcja 80 choke + losse. W cs nic takiego nie ma. Ciezko w takich warunkach grac. b.t.w. moze ktos polecic dobre serwery na czystego dod'a jak i realism mod. Jak wyżej. Tylko Arcor - serwerów w pytke (chyba 9) zawsze zapełnione i nawet rank jest. Rank rankiem ;) (mi wisi) ale ważne ze na tych serwach jest jako taki teamplay i obj jest najważniejszy a nie fragi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja pogrywam w Dod'a , tylko przez to, ze choke na serwerach zabija. Stoje na respie, nic, jest akcja 80 choke + losse. W cs nic takiego nie ma. Ciezko w takich warunkach grac. b.t.w. moze ktos polecic dobre serwery na czystego dod'a jak i realism mod. Sprobuj wpisac w konsoli: "rate 20000" powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Za duzo i dlugo gram, na "stemie" zeby tego nie wiedziec. Znam zagadnienia :rate, tickrate, update, cmd i.t.p. i umiem dostosowac to do swojego lacza. Moim zdaniem dod tak ma lub serwer sa do d.... . Pogralem tez chwilke na serwerze Arcor z realizm mod i tam tick spadal do 9 . no offenc Edytowane 22 Stycznia 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 W ogole mało kto lubi dobre multi ;]. Co do realism mod to imo jest dobry (dodaje pistola do każdej klasy i zwieksza ammo). Mnie w dod:s troche rocked dobija. Rakieta powienna zadawać wiecej dmg i do tego powinno szybciej sie z tego strzelać (w ruchu coś jak w ET i pf ;d). Z rocket class to sa dobre tylko mauser i m1 ;-) A jesli chodzi o szybkostrzelnosc rakiet, to chyba zdziebko przesadzasz, normalnie bazooke obslugiwalo dwoch zolniezy, tak samo pancerschreck'a, a ty chcialbys z tego jak z smg prazyc? ;-) Mnie troche w dod dobija mala ilosc oficjalnych mapek - i jak juz mi sie avalanche znudzi ;-) to jest na niektorych serwach kilka fajnych nieoficjalnych map - np. airfield, strand (boszsz jak mnie wkurza to przebijanie sie przez zasieki), celes, highroad, convoy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Z rocket class to sa dobre tylko mauser i m1 ;-) A jesli chodzi o szybkostrzelnosc rakiet, to chyba zdziebko przesadzasz, normalnie bazooke obslugiwalo dwoch zolniezy, tak samo pancerschreck'a, a ty chcialbys z tego jak z smg prazyc? ;-) Mnie troche w dod dobija mala ilosc oficjalnych mapek - i jak juz mi sie avalanche znudzi ;-) to jest na niektorych serwach kilka fajnych nieoficjalnych map - np. airfield, strand (boszsz jak mnie wkurza to przebijanie sie przez zasieki), celes, highroad, convoy. Wole szybkie, skilowe i aracdowe gry jak np ET (imo best multi ever ;]) niz realne "szutery". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Wole szybkie, skilowe i aracdowe gry jak np ET (imo best multi ever ;]) niz realne "szutery". To chyba css jest arkadowy, nie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Chyba mnie nie zrozumiałeś :lol2: CS:S wolny jest w pyte ;]. Narazie zadne multi nie dorasta ET do naskurka na stopach ;(. Jedyny minus to to ze scena juz jakiś czas temu upadła. W dod:s imo najgorsza jest jego mała popularność i to, że 'scena' praktycznie nie istaniała od początku... Edytowane 23 Stycznia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Chyba mnie nie zrozumiałeś :lol2: CS:S wolny jest w pyte ;]. Narazie zadne multi nie dorasta ET do naskurka na stopach ;(. Jedyny minus to to ze scena juz jakiś czas temu upadła. W dod:s imo najgorsza jest jego mała popularność i to, że 'scena' praktycznie nie istaniała od początku... CSS jest wolny? To chyba faktycznie Cie nie zrozumialem :lol2: Mala popularnosc dods jest dla mnie jego zaleta, nie wada - scena mnie kompletnie nie interesuje, natomiast interesuje mnie brak gowniarzerii na serwerach, a statystycznie rzecz ujmujac jest jej mniej jesli graczy jest mniej ;-) Choc i tak sie zdarzaja :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja pogrywam czasami w DOD'a tylko na jakims serwerku z UK ale wczoraj dali mi bana za logo :mur: i nie wiem czy bede mogl tam jeszcze grac. Jak nie gralem na tym z Uk to czesto witalem na Festung oczywiscie wtedy kiedy gral tam ktos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Sry , że tak odkopuje temat , ale mam pytanie jak rozjaśnić ekran w grze na Viście :| Próbowałem gamma adjusterem i power stripem i lipa jedynie pulpit się rozjaśnia a gra nie :| Są może jakieś komendy na gamme czy coś ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Spróbuj mat_monitorgamma. Najniższa wartość to 1.6 (ustawiana z menu) ale pewnie da sie zejść niżej niż to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Lipa mało użyteczna komenda :P Lekka różnica ale i tak za ciemno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witam, pytanko: czy opłaca się to jeszcze kupić? jako, że kosztuje tylko 30 ileś tam złotych to może bym to wziął (ale waham się pomiędzy DoD a Garry's Mod) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja ostatnio sobie pykałem, bardzo fajna gra. Serwerów dużo szczególnie w niemczech więc pingi w granicach 30-60 więc spokojnie grywalne. Ludzi też gra całkiem sporo za 30 zł jak lubisz klimaty II wojny światowej to warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) no to czekam :) pobiera się (80%) Product: Day of Defeat: Source Cost: $9.95 Tax: $2.19 Shipping: $0.00 -------- Total: $12.14 Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Mogli by dac to za free. O wiele lepiej sie grało jak były free weekendy bo przynajmniej ruch był i ok 12000 playerów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Dod to bardzo fajna gra, szkoda, ze scena jest taka slaba: malo serwerow, malo plejersow :/. Ile osob z forum gra w ta gre? Bo mozna by sie umowic na jakies wspolne partyjki wieczorkiem. Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ja wczoraj sobie pograłem troche, może być - taki cs w realiach ww2 ;P ale mapki słabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dod na HL1 wymiatal....na hl2 calkowicie mi nie podchodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) panowie i panie mam jedno zparoszenie (dod, mozna pograc 3 dni jak w pełną) ważne do jutra, muszę dać komuś bo przepadnie, jak coś to na PW nie znam kompletnie nikogo kto by chciał :P Edytowane 26 Września 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Od dość dawna pukam w DoD:S'a, głównie Avalanche na serwerze BiF (nawet nie wiem gdzie on jest ;)). Nick: gerlach Gra też kilku znajomych, najczęściej boczek i ediks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Podaj IP serwera to wpadnę i posypię troszkę ołowiem... ;-) P.S. Jaki laptop styknie do grania w DoD:S - min. 25 fps. Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 85.234.144.76:27015 BiF = Brothers in Fight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 http://www.steampowered.com/dod/palermo/ Jutro rusza 3 dniowy free weekend DOD:S, preload można zacząć już teraz. Sam DOD otrzymał niedawno ważny update, silnik został uaktualniony do najnowszej wersji oraz dodano pare bajerów (achievementy, statystyki, nową mapę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...