Skocz do zawartości
remiky@

Do Czego Najczęściej Jest Wykorzystywany Komputer?

Rekomendowane odpowiedzi

To może byś dodał jakąś sodę co, żeby każdy mógł zagłosować!!

Dla mnie komputer to jest podstwa wzasadzie życia czyli:

gadam se z kumplami, edukuje sie, zodbywam wiadomosci jakie mi sa potzrebne, czesto tez jakies wypracowanka sie bierze ;)

W wolnym czasie zawsze se gram w gry, nie słucham w zasadzie w ogóle TV, filmy puszczam sobie na kompie, muze tez slucham na kompie, wszelkie wiadomosci czy to polityka, czy bizsnes wsszytko cztam w necie, nie slucham zadnych wiadomosci, ostatnio zaczalem sie ttez uczyc porgramowania, linuxa itp jednym slowem wyzszy stopien wtajemniczenia. Pff... ale sie rozpisalem, jednym slowem komp to jest wszytko i sadze ze dla innych podobnie, bo nie mozna powiedziec ze kompa sie wykorzystuje tylko do czegos.....................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gry, informacje z netu, filmy, audio, podkrecanie :wink: , dzielenie sie z innymi swoimi rzeczami i tworczoscia, przygotowanie sciagi, jako taki kontak z kolegami,

komp to nie konsola, ma bardzo wiele zastosowan, i tyle B)

PS: brakuje sondy :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam niedługo sobie xzałoże telefon w kompie :P i komputer bedzie moim juz jedynym multimedialnym użądzeniem w domu, a jako ogrzewanie domu za pomoca heat-pip-ów ogzreję całe mieszkmnie i piekarnik razem z kuchenką zaprzegnę, sądzę że mój 6800gt świetnie to zniesie(a dorzucę jeszcze do tego P4 mojego brata ktory idzie do 90*C i bedzie gites) Jak wam sie podoba, bierzcie ze mnie przykład :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

internet - wiadomości itp, komunikacja z ziomkami (ale rzadko... wole normalne spotkania), kręcenie - ale takie max experimental i to na 386 (św. pamięci...) oraz p300 - mojego mnie szkoda to extremalnych zabaw :P... ale dla mnie komp to przede wszystkim instrument muzyczno-graficzny... gierki... gierki zawsze w wolnym czasie i raczej shootery :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

internet, czyli czynny lub bierny udzial w zyciach roznych forow, sprawdzanie planu lekcji na stronie szkoly, przegladanie programu TV (nie wiem po co to robie - i tak nic nigdy nie leci ;-]), a takze komunikatory czy mail.

zabawa - czyli od czasu do szasu jakas partyjka w CS'a lub jak mam napady to w nfsu2 :) oraz oczywiscie film (leon - the professional rules :D).

nauka - no to akurat rzadko, ale przydaje sie do zapytania kolezanki z czego mam sie przygotowac do szkoly :) Ponad to probuje cos napisac w C++, ale nie bardzo mi to wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi