Devilinside1 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam Mam Pentiuma 4 2.8 podkręconego do 3.5 i w czasie przeglądania strona mam temp 59 czy to dużo?? Gdy próbuje go podkręcić wiecej obniża się taktowanie?? Czy jest to spowodowane temperaturą?? Dlaczego mam taką wysoką temp chłodze go pentagramem 100 Cu+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Właśnie nałożyłem na nowo paste i to samo tak mam w budzie 8 wentyli 80mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 na jakich obraotach masz wentylator i czy podnosiles napiecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 na jakich obraotach masz wentylator i czy podnosiles napiecie?? 1668110[/snapback] Pentagram full obroty napięcie 1.36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a ty czasem w iraku nie jestes? no wiesz 42C w cieniu to i w kompie goraco ;) moze lepiej sprawdz czy jakis proces nie wykorzystuje zbytnio procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 no co ty w Iraku, gdzie tam na pustyni żyje. Nie obciąża go żaden proces chyba że net tak bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ok temperatura spadła do 40 po zmianie biosa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...