cHiKuŚ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie mogłem się niestety nic na ten tema doszukać (nie działające szukanie :(), więc zakładam nowy temat... Chciałem zapytać czy ktoś z Was miał może problemy z konfiguracją: GIGABYTE GA-K8N PRO SLI + AMD A64 3000+ Venice? W ogole mi sie komp nie budzi, chcialem zapytac czy moze ktos mial tez taki problem i czy moze wystarczy tylko zaktualizowac bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Jak masz zamiar flashować bios skoro komp się nie uruchamia... Moim zdaniem, albo coś jest uszkodzone, albo zasilacz jest za słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cHiKuŚ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Jak masz zamiar flashować bios skoro komp się nie uruchamia... Moim zdaniem, albo coś jest uszkodzone, albo zasilacz jest za słaby. 1667980[/snapback] Pojde do sklepu i poprosze o sflashowanie ;) Nie powinno byc problemu, bo plyta i procek jest na gwarce, a tymbardziej, ze kupilem czesci w piatek... nawet zaplace jak bedzie trzeba, tylko nie wiem czy to moze byc problem, dlatego chcialem wiedziec czy ktos to juz robil i czy moze pomoc ;). Jesli nie bylo problemu, to wyglada na walneity procek na razie, wiec bede probowal go reklamowac jesli sie okaze, ze to to... A zasilacz to 400W Chiefteca, wiec to raczej nie to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio129 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) jak pójdziesz do tego sklepu niech ci sprawdzą procek na innej płycie albo odwrotnie i bedziesz wiedział ^_^ Edytowane 25 Września 2005 przez misio129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cHiKuŚ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) jak pójdziesz do tego sklepu niech ci sprawdzą procek na innej płycie albo odwrotnie i bedziesz wiedział ^_^ 1668151[/snapback] Pojde jutro wymienic procek, powinni z racji czasu, jesli nie pojdzie to wroce do nich z kompem i niech sprawdzaja plyte ;) bo od razu calego neichce, bo to bedzie pewnie z 3 dni... A z racji mojego zajecia to nie bylo by dobre rozwiazanie ;) ------------------------------------ Okazało się, że chipset jest "spalony"... Raczej wydaje mi się, że po prostu uszkodzony egzemplarz płyty to był. Bo spalić to niby jak go miałem, skoro nawet się nie włączył... w każdym razie powinno już być wporządku i myślę, że inni nie powinni mieć problemu. Gdyby coś się zmieniło po przyniesieniu do domu, dam znać ;). Edytowane 27 Września 2005 przez cHiKuŚ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...