Gość wwojtek26 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam. Mam winfast a400 tdh i jak myślę mały problem z winfox W/w programik nie wskazuje mi napięć i obrotów wentylatora. Najbardziej martwią mnie obroty. Winfox ich nie wskazuje, więc, jak myślę nie steruje nimi. Powinienem więc uwtawić ręcznie obroty w rivatuner,ze czy karta sama sobie z tym radzi? poza tym jest taka możliwość żeby winfox jednak wskazywał mi te wartości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Winfox nie wskazuje tych danych. Napiecie mozesz sprawdzic w programie nibitor po wczesniejszym zgraniu biosa na dysk przy pomocy winfoxa. Co do obrotow to mozna je regulowac w rivie 15.7 albo na stale usawic w biosie odpowiednie wartosci dla poszczegolnych trybow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...