pj29061985 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Mam taką encyklopedię zdrowia i chcę wydrukować pewne zagadnienie, tylko nie idzie po prostu zaznaczyć (Ctrl +C) danego fragmentu i skopiować do jakiegoś edytora tekstu1 Ten program nie posiada również opcji drukowania danego wyrażenia? Macie jakiśpomysł, chłopaki? Dzięki bardzo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 zrob screena, wytnij tą część którą chcesz, wrzuc do worda i wydrukuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj29061985 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Tak, masz rację, ale szukam jakiegoś innego sposobu, bo ten jest trochę mozolny:) Po prostu, może jest jakiś program, który pozwala przechwycić tekst z dowolnego elementu aplikacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj29061985 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 To jak będzie?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zrób zrzut ekranu. Zapisz jako jpeg. Tu potrzeby będzie Fine Reader. Dzięki niemu możesz "pobrać" tekst z jpeg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) To jest poprostu ochrona przed kopiowaniem. Także ja bym się nie bawił i spróbował z innego żródła ściągnąć informacje. A tak mi się wydaje, że to jest właściwie łamanie praw autorskich. Edytowane 25 Września 2005 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 www.wikipedia.pl tam napewno będzie.Lub Zrob screana i uzyj fine readera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...