Yaku1 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie wiem, czy to dobrze, że pisze na tym forum o takich rzeczach, ale jest was tak dużo, że chyba ktoś pogada :-P Otóż poznalem fajną dziewczyne za granicą (polka) i można powiedzieć, że sie w niej zako... nie no zauroczylem <_< Jedyny kontakt jaki z nią mam to gg, ale jedno mi nie pasuje. Chce zwrocic na siebie jej uwage po prostu. Chce aby i ona zadawala pytania, a nie tylko odpowiadala na nie. Chce, żeby sie mna zainteresowala. Powiecie, że to bez sensu jak ona mieszka daleko. No fakt, ale od jakiegos czasu zamierzam sie tam przeprowadzic i to dlugo nie potrwa (3-5 miesiecy) i chce być na dalszym etapie znajomości, a nie poznawać ją od nowa na miejscu. Co mam do niej pisać, żeby sie mną zainteresowała ? Jak zwrócić na siebie uwage ? Pomocy :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Rozumiem ze Ośla sluzy do roznych tematow... ale nie zapominajmy ze TO FORUM KOMPUTEROWE (a zapominamy coraz czesciej patrzac na niektore tematy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie no sorki, ale my nie jesteśmy pomoc prorodzinna, ani żadne takie psychologi. Idź się spytaj mamy co masz zrobić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zachecam do odwiedzenia portalu bravo.pl, tam zapewne odnajdziesz spokoj ducha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) wyslij jej ucho od sledzia albo swiezo urzniety leb swini to z pewnoscia zrobi wrazenie. a tak powaznie to idz z tym na bravo.pl edit: kurde drugi z bravo ;p Edytowane 25 Września 2005 przez tukamon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Albo tu: http://forum.mportalik.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A tam, nic sie nie stalo ;] Polecam wyslac jej swoj srodkowy palec, ktory czy chce, czy nie to i tak zwroci jej uwage... W jakim stopniu, trudno mi jest ocenic... Pamietaj, sluchaj sie starszych, to dobrze na tym wyjdziesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Albo tu: 1668675[/snapback]omg znowu by przemo >< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 wyslij jej ucho od sledzia albo swiezo urzniety leb swini to z pewnoscia zrobi wrazenie. a tak powaznie to idz z tym na bravo.pl edit: kurde drugi z bravo ;p 1668663[/snapback] hehe przypomina mi sie jak kumpel ggadal z jakas dziewczyna i ci chwile podsylal mi tresc rozmowy - ja natomiast mialem pisac mu odpowiedzi- tragedia - jesli nie potrafisz zainteresowac jej swoja osoba to chyba nie ma sensu robic tego sztucznie. Tak przynajmniej mi sie wydaje.. zreszta jak wspomnieli przedmowcy bardziej satysfakcjonujace porady mozna pewnie znalezc na bravo.pl pozdrawiam i zycze powodzenia ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Rozumiem ze Ośla sluzy do roznych tematow... ale nie zapominajmy ze TO FORUM KOMPUTEROWE (a zapominamy coraz czesciej patrzac na niektore tematy) 1668597[/snapback] Jak widze podobne teksty, to rzygac mi sie chce. Co z tego, ze to forum komputerowe??? Może ja jestem jakis inny, ale zawsze wydawało mi sie, ze ten dział słuzy wszystkim tematom nie zwiazanym z komputerami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Heh, tylu przeciwko, ja rozumiem ze koles dolaczyl dzisiaj ale jak byl temat "Mandaryna" to nikt do bravo nie odsylal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Taa, a gdyby temat załozyl jakis stały bywalec, to zaraz by sie powazne propozycje posypały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Chyba trafilem na forum brawo.pl..... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 no dobra ja tez potrzebuje takiego info. jakis czas temu widzialem o tym ksiazke na allegro chyba sie skusze :> nie pamietam tytulu ale na okladce byly nogi(ladne [; ) od kolan do stop chyba w szpilkach. powiem tyle ze wybranka moja to moja sasiadka i jest w mojim wieku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Jak widze podobne teksty, to rzygac mi sie chce. Co z tego, ze to forum komputerowe??? Może ja jestem jakis inny, ale zawsze wydawało mi sie, ze ten dział słuzy wszystkim tematom nie zwiazanym z komputerami... 1668718[/snapback] und3r Jak widzisz po reakcji innych userow, na oslej nie jest mile widziany taki temat... Prawde mowiac tez chcialem wyjechac z bravo.pl ale nie znam goscia, nie chce sie z niego nasmiewac... Pomysl... gdyby na oślej kazdy pisal co mu sie chce, to stałaby sie wylegarnią tematow takich jak ten, a nie szanowanym forum dotyczacym sprzetu komputerowego. Czy taki misz-masz bravo&tweak&nie_wiadomo_co_jeszcze_wymysla odpowiadalby Ci bardziej niz Tweak w obecnym wydaniu? Nie twierdze ze Tweak ma byc zorientowany TYLKO na tematy sprzetu, OC itp, ale tematy takie jak ten to IMO zdecydowanie nie pasuja do Tweak'a. Edytowane 25 Września 2005 przez lukecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) no dobra ja tez potrzebuje takiego info. jakis czas temu widzialem o tym ksiazke na allegro chyba sie skusze :> nie pamietam tytulu ale na okladce byly nogi(ladne [; ) od kolan do stop chyba w szpilkach. powiem tyle ze wybranka moja to moja sasiadka i jest w mojim wieku :PJeśli masz na myśli "Poradnik Podrywacza", to kiedys sam go sprzedawałem i moge Ci podeslac;]] Ale tam nie ma nic o zwracaniu na siebie uwagi przez Neta :lol: und3r bla bla bla Tematyka tego forum nie ma NIC wspolnego z tematyką topicow na oślej. EOT. Edytowane 25 Września 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ten temat jest mizerny i prosze sie nie sprzeczac ;] Koniec kropka! Nie pisac, zamknac, przestrzec na przyszlosc! Zgadzam sie z przedmowcami, ze osla sluzy do tematopw nie zwiazanych koniecznie ze sprzetem, ale jakies granice musza byc... Ten temat wyjezdza poza te granice, wiec musi zniknac... Proste jak drut i konstrukcja cepa razem wziete... EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 kiazdy winien dostosowac dzialanie do sytuacji wedlug wlasnego uznania i tyle ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 To może ja się wypowiem. Forum jest raczej komputerowe. Natomias to, że jest ośla łączka - nie powoduje, że tu piszemy o wszystkim. Są rzeczy od których sa INNE fora, któ¶e bardziej się do tego nadają. I to jest jasne... Natomias wskakiwanie na człowieka jest wg. mnie żałosne. Po co go atakujecie? Koleś ma problem taki a nie inny - tylko wybrał złe forum. Nikt z was nie ma podobnych problemów... NO po prostu zero tolerancji... Na upartego, to za chamstwo można by w tym temacie sypnąć jakieś 50%. Chcecie? Koniecznie? EOT, Temat zamknięty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...