poca Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Otóż za jakiś czas zmieniam miejsca zamieszkania. Tam gdzie bede mieszkał jedynie działa Neostrada oraz 4web.pl (bym musiał maszt postawić :> ). Ostatnio w necie znalazlem cos takiego http://www.technologie-satelitarne.pl/skydsl.html Tam jest tyle informacji ze nie wiem co to w ogole jest ;] Moje pytania brzmia: 1. Wg. Was jest to dobra oferta? 2. Czego potrzebuje do tego neta? 3. Czy ktoś miał stycznosc z tym skyDSL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Poca, ty sporo grasz online AFAIR, wiec wez sobie to neo. Nie pchaj sie w zadne satelitarne, bo Cie pingi zabija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Czytałem na tamtym forum właśnie że transfery z plikami dobre, ale pingi w grach straszne. Więc pewnie zostane przy neo 1024. Szkoda, a już się cieszyłem transferem 800kB/s ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ta w sloneczny dzien :P A pograc to sobie mozesz na kurniku poprzez satelite :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Wlasnie przez satke mozna zasysac pliki dosc szybko, ale ping jak z [gluteus maximus] strzelil po 1500-2000ms czasami lepiej :D zreszta upload ogranicza ci kanal zwrotny (gprs - lol okolo 6-7KB/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ta w sloneczny dzien :P A pograc to sobie mozesz na kurniku poprzez satelite :P 1671540[/snapback] Oby... naszczęście nie mam satelity ale wiem jak to jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verees Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 satelite se odpusc ;) shitowe to jest ;) <wiem z wlasnego doswiadczenia ze przecietnie ucieka Ci 3% pingow> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 zreszta upload ogranicza ci kanal zwrotny (gprs - lol okolo 6-7KB/s) 1671590[/snapback] w GO! internet dobrze jak siega 3kb/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...