halohalo Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam Kilka dni temu nie wiem jak i dlaczego, choć przypuszczam że z mojej winy straciłem dostęp do aplikacji i programów na swoim komputerze: Wygląda to tak, włączam komuter, system XP, wszystko ładuje sie ok, wyswietla sie pulpit a na nim ikony aplikacji. Problem w tym, że żadna po kliknieciu nie pokazuje zawartości katalogów ani nie uruchamia aplikacji i programów. Działa tylko notatnik oraz IE i internet (ale nie bezpośrednio, otwiera sie najpierw strona zapisana na pulpicie) Nie wiem czy to wirus, bo nie moga się załadować silniki mksvira online Powstał jakiś katalog "dokumenty udostępnione" Chcąc uruchomić :panel sterowania wyskakuje uwaga: Z plikiem tum nie jest skojarzony progam umozliwiajacy wykonanie tej czynności. Skojarz odpowiedni program uzywajc apletu Opcje folderów w Panelu sterowania" Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Być może jest błachy ale jako laik nic nie moge sam wymysleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Sprobuj tego: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/exefix.reg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halohalo Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Wyskakuje taka sama komenda, którą cytowałem powyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 gdzieś to było na tweaku niedawno... zdaje się że usunęły Ci się wpisy w rejestrze dotyczące uruchamiania programów. Poszukaj bo wydaje mi się że pytanie takie było niedalej niż 3 miesiace temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...