MelloDee Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Sytuacja jest taka... moze wyda sie to smieszne ale jak wchodze na czata np w onecie to po wejsciu wyskakuje mi taki blad Instrukcja spod 0x09fd13f4 odwoluje sie do podadresu "oXobf50000" Pamieć nie może być "read" o co w tym chodzi! bardzo pilna sprawa !! prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ja dostałem coś takiego jak dołożyłem drugą kość 512... ten sam model zgodny co do numerów... myslałem że ramik zły, ale wyciągnąłem nówke i dalej to samo - najczęściej przy zamykaniu stron ze skryptami itp, np kalkulator mocy amd na benchmark.pl... olałem problem bo raptem stronek na których to się działo było około trzech... po formacie wszystko jest ok... to częsty błąd, niektórym to przy próbie odpalenia gierki się pojawia itp... nikt na to chyba jeszcze nie zaradził :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Tez tak mam, ale przy niektorych programach. Na stronach internetowych mi sie nie zdarzylo, moja przegladarka to mozilla firefox 1.0.7 i windows 2003 server EE. Edytowane 25 Września 2005 przez szmon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...