math Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Czy znacie moze adresy sklepów ktore maja w ofercie kable zasilania ale w standardzie USA. /ew. przejściówki/.??? Interesuje mnie kabel z gniazdem typu "koniczynka" i wtyczką amerykańską. Musze mic na podróż do USA. Wolalbym kupic w Polsce niz szukać na gwałt w Stanach. Niestety HP daje kabel tylko z standardzie europejskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Idz do elektronicznego w swoim miescie i kup przejsciowke/kabel. Przejsciowke ze 8zł chcesz kupowac przez internet ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deflektor Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 do amilo dali mi do wszystkich standardow zasilania od rosji na zachod. dosc spora torba jest tego. ja przejsciowke za 5 zlotych kupilem, ale to dawno bylo. a w usa nie powinienes miec problemow ze znalezieniem jej w hardware shopach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...