camilos Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam, brat poleca mi aprat Konica Minolta Z1, mówi, że Z2 jest gorszy, a on chyba zna się na aparatach. Ja chciałem kupić lepszy, nie zależy mi na cenie, polecilibyście mi coś w tym przedziale, no i oczywiście coś podobnego ?? Ponadto chciałbym dodać, że mój brat mam Minoltę Z1, więc mógł mówić tak, żebym ja nie miał lepszego aparatu. Jeśli ktoś zrozumiał to co napisałem to proszę o odpowiedź :). Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Twój brat ma racje. A teraz idź do niego i go ładnie przeproś i powiedz że ty juz taki poprostu jestes :lol: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 No to tak... Po pierwsze to nie istnieje aparat Konica Minolta Z1, tylko Minolta Z1 Dimage, ponieważ przy produkowaniu wersji Z1 Konica nie miała jeszcze żadnych udziałów u Minolci. Rozgrzeszenie otrzymujesz, pokutę napiszę Ci na gg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jezeli wolisz o WIELE wieksze szumy to bierz Z2 :) Z1 styka do wszystkiego. Sam mam i jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mógłby mi ktoś przesłać zdjęcia zrobione Minoltą Z2 ?? na gg albo e-mail. Na wszelki wypadek podam e-mail, camilos@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/z2_samples.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Na gorze strony jest taki fajny przyklejony temat, warto by tam zajrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jednak kupiłem Z3, stwierdziłem, że aparat z takim zoomem musi mieć stabilizator, jeszcze nie doszedł, ale jak go dostanę to powiem co o nim myślę :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...