GenghisKhan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 mam wypalarke dvd toshiby i caly czas mam problem ze znikajacym napedem naped jest sprawny, ale winda po załadowaniu czasem go nie widzi - jest to denerwujace bo aby np posluchaj audio cd musze wylaczyc kompa poruszac wtyczka od dvd (tasma ide i zasilanie) po takim zabiegu moze "zaskoczyc" a moze byc dalej niewidoczny wsio zalezy od windy wykluczam ze cos jest z dvd (ew moze cos ze zworkami slave, master) - ale probowalem wszystkie mozliwe ustawienia i wciaz to samo! pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Masz inne napedy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 sam sobie chyba odpowiedziales sprawdz kabel IDE no a zworki zostaw w spokoju, jak masz jeden naped na tasmie na osobnym kanale to ustawiasz master i wsio a jak masz nf7 z "es" to podebnij pod sata i sprawdz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 tasma ide jest dobra bo na innej bylo to samo mam nf7 bez s - matole czytac nie siga nie potrafisz? (sorry ale nienawidze glupoty, wyrazne napisane jaki sig i taki jest !!!!) @ jonathan optycznych nie mam, mam dysk wd caviara (jako master i na tej samej tasmie jako slave jest ten dvd) oprocz tego maxtor (30gb) na osobnej tasmie i tyle...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 mam nf7 bez s - matole czytac nie siga nie potrafisz? (sorry ale nienawidze glupoty, wyrazne napisane jaki sig i taki jest !!!!) 1669385[/snapback] matole? to popraw tego siga, bo jak napisales NF7 - 2.0, to pomyslalem ze sam jestes matol i po kreseczce powinna byc S a nie 2.0 to napisz przed 2.0 "rev." i bedzie po moim problemie tez nie lubie glupoty i jak patrze na Twoje wypowiedzi to czasem nie wiem o co Ci chodzi, ale pewnie o plyte, a nie sig moze masz jakies wirtualne napedy zainstalowane i to sie jakos gryzie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Dyski pusc na jednej tasmie. Toshibke na odddzielnej. Niestety Toshiba ma jakies jazdy i z niektorymi napedami na jednej tasmie dzialac poprawnie nie chce. PS Opanuj sie troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 matole? to popraw tego siga, bo jak napisales NF7 - 2.0, to pomyslalem ze sam jestes matol i po kreseczce powinna byc S a nie 2.0 to napisz przed 2.0 "rev." i bedzie po moim problemie tez nie lubie glupoty i jak patrze na Twoje wypowiedzi to czasem nie wiem o co Ci chodzi, ale pewnie o plyte, a nie sig moze masz jakies wirtualne napedy zainstalowane i to sie jakos gryzie pozdrawiam 1669418[/snapback] tak trudno sie domyslis ze chodzi o nf7 - rev 2.0? i sata nie mam, jakbym mial to bym to w sigu zaznaczyl mam virtualny naped i co z tego? - jak nie mialem tez byl taki problem :mur: @jonathan: tylko ze ja mam tylko 2 kanaly IDE - na jednym juz jest maxtor a na 2 musze sila rzeczy miec toshibe i moj dysk!- nie moge puscic jej osobno na kablu bo nie mam juz gniazd IDE ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 No ale chyba mozesz puscic Maxtora i Caviara na jednym a Toshibe sama no nie?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 No ale chyba mozesz puscic Maxtora i Caviara na jednym a Toshibe sama no nie?? :P 1669437[/snapback] moge ale nie chce;] odpalilem juz toshibke na tasmie razem z maxtorkiem, zobaczymy czy bedzie dzialac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...