Jimmy007 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jak w tytule... zastanawiam się nad WD Caviar SE-16 250 GB WD2500KS 16MB cache SATA-II Samsung SpinPoint 250 GB SP2504C (7200) Serial ATA II zalezy mi na cichym i bezawaryjnym dysku... nie wiem czy warto wchodzic w SATA II, moze wystraczy SATA I jakie sa roznice w predkosci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 moze ten test Ci sie przyda TEST sam mam WD i napewno go polecam :) na poczatku tylko jakos dziwnie piszczal ale przestal :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynakm Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Też mam WD tylko że 120GB i ATA. Mój też na początku piszczał, zapytałem w sklepie i powiedzieli że z łożyskami olejowymi to normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 W poprzednim PCWK wygrał dokładnie ten Samsung (250GB, 8MB L2, 7200RPM, NCQ, SATA II) - jadać przy okazji dyski WD. PS. W podsuniętym przez ciebie teście znowu dysk WD przegrał z Samsungiem <jupi> (no oprócz RA-ale to tylko 1/6 całego testu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Wielkie dzieki za pomoc... niestety test w PCWolrKomputer jest dostepny tylko w platnym archiwum... Moze uda mi sie od kogos dorwać wrzesniwy nuemr pisam, bo w tej chwili w kioskach jest juz pazdziernikowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...