ndx Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Z na ktos z was ten chipset nadaje sie do lekiego krecania procka mzoe ma ktos jakies ciekawe info byl bym wdzieczny :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Z na ktos z was ten chipset nadaje sie do lekiego krecania procka mzoe ma ktos jakies ciekawe info byl bym wdzieczny :-)Z tego co wiem ma wyjść SIS 655 ale na niego będzie trzeba jeszcze troche poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Robertcik - to jest 651, a nie 655 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Robertcik - to jest 651, a nie 655 !!Możliwe widocznie mi się cyferki pomyliły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 I co ktos cos wie na temat tego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 I co ktos cos wie na temat tego !Obiło mi się o uszy, że będzie obsługiwał: AGPx8, DDR 333, 400 (DDR2 nie jestem pewien). Z tego co napisali (jakiś zachodni serwer hardware) to ma być niezły wypas lepszy od konkurencji. No no sis coraz lepiej i nawet kary grafiki mu niezłe wychodzą. Jak tak dalej pójdzie to n,Vidia i ATI będa zagrożone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Robertcik - ndx ma juz ten chipset :D Więc o czym ty do nas rozmawiasz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Robertcik - ndx ma juz ten chipset :D Więc o czym ty do nas rozmawiasz :wink:Czy chodzi Ci o ten chipset pod P4 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Tak. ndx ma już dawno SiS651... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 hehe ale sie zamieszalo :-) :P no ma ktos jakies pozaytywne lub negatywne info na temat tego chipsetu :-) a moze info na temat mojej plyty ktora mam w podpisie prosze nei odsylac do strony GA bo tamte info znam Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...