ath Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) PREMIERA: 1 listopad 2005SW: Battlefront II Homesitetrailer#1trailer#2trailer#3movie pack#1movie pack#2e3 2005 trailerscreenshots Edytowane 26 Września 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 jakos tak "biednie" to wyglada na tych screenach ;-) w epoce kiedy ludzie sie kloca o to czy programisci pokazuja pre-rendery czy to real-time, oni nie potrafia uzyc anty aliasingu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Jak bedzie mozna pograc Boba Fett'em to gra juz dla mnie rzadzi....ale jak narazie Republic Commando to moj bog gier o tematyce Star Wars ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piokos Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Mam problem z wyszukaniem serwerów w becie SW: Battlefront 2. Wersja beta jest dostępna na fileplanet dla zarejestrowanych użytkowników (trzeba się też postarać o unikalny klucz do niej). Czy ktoś z Was ma może tę betę i mógłby mi pomóc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 No ja mam to samo co piokos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piokos Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Wiedziałem, że szybciej mi kaktus na ręku wyrośnie, niż ktoś tu zajrzy i poratuje <_< . Gumis7777 => w Windowsie ustaw opcje regionalne -> język -> na Angielski (Stany Zjednoczone)) będzie wszystko OK. P.S. Jak to czytasz - Dzięki eJay :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Wiedziałem, że szybciej mi kaktus na ręku wyrośnie, niż ktoś tu zajrzy i poratuje <_< . Gumis7777 => w Windowsie ustaw opcje regionalne -> język -> na Angielski (Stany Zjednoczone)) będzie wszystko OK. P.S. Jak to czytasz - Dzięki eJay :wink:. 1683865[/snapback] To czyli jak, wszystko dziala ok ? Jak juz gracie w betke to zapodajcie jakies screeny. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kower Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 u mnie i tak nie widzi ani jednego servera ;/ (zmienilem jezyk na ang) posilkowalem sie gamespy arcade i tam chociaz widzi servery jakies... ale przy probie polaczenia wchodzi w gre i po chwili wywala error.noconn czy cos podobnego ;/ jak ktos mial podobny problem to zapraszam do odpisania :] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Dzięki piokos działa :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Recenzja Star Wars: Battlefront 2 BETA ^^Zapraszam^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Jak dlugo czekaliscier na cdkeya do bety? bo ja juz sciagnelem intaslke(~1gb) w nocy i rano sparwdzam poczte i brak cdkeya:[, ktos slyszal czy jeszcze jakeis wypuszcza? moze ktos mnie wspomoze:D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 cdkeya odrazu sie dostaje .Zaloguj sie odnowa na inne konto i tam ci przysla . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Racja...wtedy cos po wpisaniu i zalogowaniu nie wyswietlilo mi strony z cdkeyemm, po drugie cos na wp.pl jak zawsze nie dochodza maile. Zainstalowalem gre, wpisalem cdkeya i po wlaczeniu gry (w ogole napisy wszystkie troche takie porozwalane np. common.yes.xx. i itp) nie moge wejsc na zaden serv(nic mi nie wyszukuje (lan/internet) jak robie na dole zeby sciagnal nowa liste serow to cos wyskakuje ale nei moge zrozumeic co pisze bo mam cos skopanego z napisami/ czy to wina bety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 zobacz co napisal piokos "w Windowsie ustaw opcje regionalne -> język -> na Angielski (Stany Zjednoczone)) będzie wszystko OK." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piokos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Chcieliście kilka screenów. Proszę (moje, ale z innego forum): sorry za kompresję, grałem w 1024, opcje - medium Walka w kosmosie Głównym bohaterem kierujemy zawsze z perspektywy TPP FPP Pelerynka fajnie faluje 2 sekundy przed śmiercią. Wolałem pstryknąć fotkę niż uciekać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 dedicated serwer download @ gamershell.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Dla mnie gierka fajna, narazie gram single, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Mi geira sie nie odpala... Mam wersje piracka z crackiem...ma ktos podobne problemy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 mi tez nic nie pomoglo?? slyszalem ze moze to byc wina sp2, czy to prawda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidka Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja mam oryginał, który ładnie chodzi. Po wgraniu patcha 1.1 wywala mi żebym włozyła oryginalną płytę i nie uruchamia gry. ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowAMD Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam. Mam orginalną wersję. Wszystko chodzi pięknie, ale po wgraniu patcha 1.1 z lucasarts wyskakuje mi wiadomość bym włożył orginalną płytę. Czy ktoś rozwiązał ten problem? Jeśli tak bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam ja też mam problem poruszany już wcześniej ale w becie. Gra nie widzi żadnych serwerów online. Lista gier do których można dołączyć jest pusta. Gra oryginalna, wersja 1.1 (chociaż w wersji 1.0 nic to nie zmienia). Dzięki za odpowiedzi Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monz2 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mozę ktoś wie jak zainstalować 2 mody do tej gry. Bo mam 1 ze skinem do karabinu a drugi ze skinem do postaci. Oba są w plikach rep.lvl i repshell.lvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...