Phuong Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Witam! interesuje mnie,czy ekxtremalne obnizenie taktowania rdzenia i pamieci na grafice moze spowodowac jej uszkodzenie? pytam bo jak chcialem zjechac do 70mhz( pamiec) to wystapily bledy... obecnie na x600 mam rdzen na 22mhz a pamiec na 79mhz Czy innym udaje sie bezpiecznie(stabilnie) zejsc nizej? -taka zabawa + obnizone napiecie na CPU wydluza prace na baterii Pozdr. to all Edytowane 27 Września 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 DObra koncepcja z tym zanizaniem taktowan, ale gdzies musi byc granica, jakies to minimalne taktowanie karta musi miec zeby prawidlowo funkcjonowac, 60/80 Mhz to juz moim zdaniem i tak niezle osiagniecie, zdaje sie ze zabytki jak Riva128 mialy juz znacznie wieksze taktowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Moze ujme to tak, załoz sobie torebke foliowa na głowe i zobacz przy jakiej minimalnej dawce tlenu w powietrzu jestes w stanie jeszcze stac na nogach :) Pewnych ograniczen nie przeskoczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Swiat juz nigdy nie bedzie dla ciebie taki sam. Otworza sie nowe obszary przyjemnosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 uspokoj sie z tym obnizaniem, bo to jakas parodia. Zostaw na troche wiekszej czestotliwosci i bedzie ok. Mysle, ze takie radykalne obnizanie napiecia dla karty nie jest zbyt zdrowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Hheh a ja jestem ciekaw ile ten sprzet wytrzyma, kiedy przekroczy ta granice kiedy stanie sie zlomem... Chcesz sie ciszyc dluzsza praca baterii ??? To kup mocniejsza !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Hheh a ja jestem ciekaw ile ten sprzet wytrzyma, kiedy przekroczy ta granice kiedy stanie sie zlomem... Chcesz sie ciszyc dluzsza praca baterii ??? To kup mocniejsza !!!!!! 1672087[/snapback] eee tam jeszcze nie slyszalem,zeby od "odkrecania" sie komus sprzet zepsul <_< dlatego pytam...bo moze kolega ma jakies informacje na ten temat? Edytowane 27 Września 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...