jerzmanlask Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mam taki problem związany z windowsem XP.Siedze sobie w necie pisze na gg i po jakims czasie komputer sie zawiesza wszystko stoi po restarcie pochodzi jakis czas i znowu to samo.Najdziwniejsze jest to ze moge grac w gry godzinami nic sie nie zawiesi a jak skoncze grac i wejde na gg lub cos kopiuje cokilwiek to sie zawiesi po jakims czasie. Robilem juz z 10 formatów.Zainstalowane mialem wszystkie rodzaje windowsa XP od Home do Professional z SP2 .Zainstalowałem sobie wkoncu windowsa 98 SE i komp sie nie zawiesza!!!!!.Tylko na XP sie kładzie.Bawiłem sie tez ze sterownikami skanowałem kompa wszystkimi skanerami on-line i nortonem 2005 i nic.Prosze o pomoc . Moja konfiguracja to: Abit NF7 v2.0....2x256MB DDR TwinMOS 2,5cl......Duron 1000 .....Radeon 9600 HIS 128Mb/128b..... Ps. Sprawdzałem juz za pomoca podmiany pamieci i karte graficzna lecz komp tez sie wiesza wiec jesli chodzi o sprzet to chyba tylko płyta zostala ale nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss117 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Myśle, ze to moze byc równiez wina płyty głównej. Posprawdzaj czy na płycie głównej niczego ci nie brakuje, bo moze byc to usterka na płycie głównej. Albo podkrecony procesor, za mocno <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A jaki masz zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...