Kamilou Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam serdecznie! Interesuje mnie pewna ściśle określona sprawa. Mója kochana myszka śpiewa sobie, całkiem ładnie, nie powiem ;) i potrzebuje podkłady muzyczno/wokalne, w głównej mierze do polskich piosenek... np. : Kiedy wolam wiatr, Imie deszczu, Między ciszą a ciszą... Ale również zagranicznych, takich wykonawców jak Celin Dion (?) itp. Wiem już, że nie ma programu, który skutecznie wyciszy ścieżke wokalną z pliku mp3, bądź wav. Jednak w internecie znalazłem stronę, która oferuje płyte z profesjonalnymi, studyjnymi podkładami za (bagatela) 50 zł, a jedna piosenka (kupywana "luzem") kosztuje 10zł, jak dla mnie wydatek dość spory :/ Czy są może jakieś zagraniczne strony, bądź polskie gdzie można pobrać iście profesjonalne ścieżki dźwiękowe znanych piosenek? Jak jest z legalnością takich utworów? A może są jakieś filharmonie/orkiestry, które mają w swoich repertuarach aranżacje znanych hitów? I jeszcze druga - mniej ważna sprawa... Czy można pobrać pliki dźwiękowe z napisami do karaoke, aczkolwiek nie chodzi mi tu bynajmniej o .kar, .midi... Pozdrawiam ! P.S. :unsure: Może jest ktoś kto czynnie zajmuje się muzyką, prowadzi jakiś zespół, może udostępnić takie podkłady, bądź sprzedać w niskiej cenie? Dziękuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Obawiam sie że podkłady za darmo to tylko w midach znajdziesz. Za mp3 trza już niestety bedzie zabulić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Poszukaj na p2p w ten sposob ze napisz tytul piosenki dodając "instrumental" np. "xxx instrumental" ... Ja tak znalazłem pare kawałków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Do niektórych piosenek obcojezycznych dostepne sa oryginalne podkłady muzyczne. Zawsze szukałam wpisując karaoke i znalazłam kilka(naście). Poza tym "szansa na sukces" wydała kiedyś kilka chyba kaset z podkładami muzycnzymi polskich piosenek. Mam jedną. Wygląda to tak, że na jednej stronie są piosenki z wokalem śpiewane przez jakichś lansujących się wokalisttów, a na drugiej same podkłady. Swego czasu kaseta ta bardzo mi się przydała :) Radzę więc przejść się po różnych fono shopach Można też zajrzeć do ogniska muzycznego bądź szkoły muzycznej, gdzie prowadzone są lekcje śpiewu rozrywkowego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Jednak w internecie znalazłem stronę, która oferuje płyte z profesjonalnymi, studyjnymi podkładami za (bagatela) 50 zł, a jedna piosenka (kupywana "luzem") kosztuje 10zł, jak dla mnie wydatek dość spory :/ i tak tanio. Kapela musi sie naprawde napracowac żeby nagrać podkład, to nie jest hop siup. :lol: wiesz, mi za 2.50 (tyle by wyszło po rozdzieleniu na kapele) nie chciało by się nawet gitary stroić żeby komuś coś nagrac. sorki, taka prawda Edytowane 26 Września 2005 przez Al Bundy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A nie moze to byc MIDI? Wlasnie wrocilem z wesela. Mowie Ci, alkohol robi swoje. Nawet nie wiedzialem ze potrafie spiewac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ewentualnie mozesz skożystać z programów typu VST. jakoś sie je klepie z midami i jakość dzwięku nie ziemska. battery do syntezy perki i guitar rig elektryka. dalej nie wiem, poszukaj. ja sie nimi nie potrafie posługiwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 vanBasco's Karaoke Player + http://www.karaoke.neostrada.pl/glowna.htm + 0,5L na łeb roxx rozkręci wszystko hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyby Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 zajrzyj tutaj na utwory karaoke znajdziesz tu mnóstwo utworów + programy do odtwarzania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareksander Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 :D siemka...ze znalezieniempodkładów mp3 będziesz miał bardzo ciężko gdyż jest ich dardzo niewiele.. ja mam orginał do 'Imię deszczu" jak jesteś dalej zainteresowany to napisz na dareksander@o2.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata169 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Cześć:) Właśnie trudno jest znaleźć podkłady mp3 za darmo ja też potrzebuje jeden podkład i szukam wszędzie... Jak chcesz to mogę Ci przesłać podkłady orginalne mp3 bo mam ich pare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyriaksamson Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Podkłady muzyczne w formacie MP3 dla zespołów i wokalistów. Światowe hity, muzyka polska, biesiada, disco polo, utwory intstrumentalne,kolędy i pastorałki. http://www.grakura.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...