furi Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Witam wszystkich. Dopiero co się zalogowałem i odrazu mam pytanie do mojego archaika z P 200 MMX 8O . Czy mogę coś z niego jeszcze wyciągnąć i jak to zrobić :?: Na gazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Mozesz zrobic breloczek do kluczy, serwer w sieci i to wszystko. I mozesz tez poszukac zanim zalozysz nowy temat. I do tego usilnie namawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Moze uda ci sie dociahnac go do 225 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 No może troszkę więcej. Myślę, że 233 jest osiągalne. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ostatnio puściłem 166MMX na 2.5x83=207.5MHz :) więc 200 powinna bez problemu iść na 3x75 a może nawet na 3x83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Moj P 200MMX chodzil max na 225 i ani megaherza w gore :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Moj chodzil na 285 stabilnie ;D ,na plycie z chipsetem MVP3 (via) 95Mhz fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Mój na 250mhz ale miałem płyte z VIA VXP i tylko 83mhz fsb. Tyle to powinien pójśc kazdy MMX200. Zmiany dokonujesz zworkami na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 DSo 225 pociągnie a dalej to zależy już od płyty możesz próbować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Witam wszystkich. Dopiero co się zalogowałem i odrazu mam pytanie do mojego archaika z P 200 MMX 8O . Czy mogę coś z niego jeszcze wyciągnąć i jak to zrobić :?: Na gazie Kumpel z pracy podkrecil swojego P166MMX na 300MHz, na duzym bezmarkowym Coolerze. Spoko spoko moim zdaniem, na 250 moze poleci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a moze pytasz o cos innego ;) : mozesz wyciagnac stacje dyskietek (przyda sie), cd roma, no i ewentualnie hdd jak jest cichy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a moze pytasz o cos innego ;) : mozesz wyciagnac stacje dyskietek (przyda sie), cd roma, no i ewentualnie hdd jak jest cichy. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 a moze pytasz o cos innego ;) : mozesz wyciagnac stacje dyskietek (przyda sie), cd roma, no i ewentualnie hdd jak jest cichy. :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 dociagnelem P233MMX do 350mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 dociagnelem P233MMX do 350mhz Ładnie na jakim mobo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 mmx mojej matki puszczalem na 250n na boxowym radiatorze poszedl by wiecej ale mial zablokowany mnoznik - a puszczalem go 100 x 2,5 :) 200 puszcaem na 250 na zwyklym kulerze ale wiem ze ida na 300 wystarczy wysoka magistrala - najlepiej miec plytke pod k6 z magistrala 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...