PEPDAR Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam. Komp w podpisie. Zasiłka to Deer 350W. Mam następujący problem: Komp na początku chodził na 2400Mhz(full stable), po kilku dniach pojawiły się resety. Obniżyłem taktowanie do 2200Mhz i tak chodził przez pół roku. Ostatnio przy tej predkości ponownie zaczęły się restarty, blue sreeny, pamięci sypały błędami. Obniżyłem taktowanie do 2Ghz i jest teraz OK (full stable, testowane sp2004). Myślę, że jest to wina zasiłki, chciałbym się tylko upewnić w 100%. Proszę o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Procek może już wysiadać jakie ma temp. sprawdź na innej zasiłce jak to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPDAR Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Temperatury w normie 40-45 stopni. Procka mam od kwietnia. Czyżby jego żywot był tak krótki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 sorry ze sie wtace troche w twoj topik ale nie chcialem zakladac drugiego bo jest cos pokrewnego w moim pytaniu:) mianowicie mam zestaw taki jak w podpisie +dvd i zasilacz gigabita 350W, caly czas komp chodzi z odlaczonym dvd bo gdy podlacze to czasami ma problemy z podniesieniem sie a czasami sie resetuje, ale resetuje sie gdy zaczyna czytac plytki, czy jest to wina zasilki czy moze dvd ma juz troche na karku ok 3 lat jak nie wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPDAR Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Witam. Czy ktoś mógłby mi odpowiedź na mój temat, bo nie wiem czy jest sens inwestowania w lepszą zasiłkę. Aha po podniesieniu napięcia na procku do 1,6v chodzi stabilnie na 2200Mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jesli podnosisz napiecie i ci wtedy smiga to albo mobo albo procek..........moj porcek co tez mam w podposie na 1,65v ciagnal mi na 2800 teraz na tym napieciu nie chce isc 2700 no cóż tak sie kończy chyba żylowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 na 100% nigdy nie ma pewniości, może kurz na pamięciach, może kurz w zasilacz, itd. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...