kassiunia Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam, mam taki problem, mam dokumenty w formacie pdf, i przy próbie wydrukowania nie można tego wykonać, ponieważ jest zabezpieczony przed wydrukiem, można podglądać cały plik a nie można wydrukować, czy jest jakiś program który może złamać takowe zabezpieczeni Pliss Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Advanced PDF Password Recovery program w wersji demo moze odkodowac tylko 1sza strone dokumentu. Jesli chcesz miec fulla trzeba oczywiscie kupic :D Ostatnio korzystalem z wersji 1.48 i lamal elegancko wszystkie zabezpieczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thocmaar Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) tez polecam ten program, i dziwia mnie ludzie ktorzy tak zabezpieczaja pdf'y, wg mnie to jest glupie jest jeszcze jeden sposob na wydrukowanie takiego pdf'a, tym razem bez lamania hasla, wystarczy go wrzucic do abbyy finereader'a i zapisac np jako plik doc :D Edytowane 30 Września 2005 przez thocmaar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...